ДВОЕН РЕЗИЛ! Галена проси среща с Лепа Брена, а изглежда ПОТРЕСАВАЩО (Фото)

Вчера Галена цъфна на лайфа на „Като две капки вода“ само и само да се запознае с Лепа Брена.

Родила преди малко повече от месец, изпълнителката на „МамаУраган“ за първи път се появява под светлините на прожекторите. Но май се оказа неподготвена за завръщането си в светския живот. Галена все пак успя да се добере до сръбската турбо фолк звезда. Тя вероятно е искала да й благодари за думите, които изрече в интервюто си за „Папараци“.

Тогава Лепа Брена заяви, че от родните изпълнители знае само Галена и Азис, а за Преслава не е чувала. Така Галена постигна своята поредна малка победа над бившата си приятелка. Оказа се, че със сръбската си колежка така и не са се познавали до снощи. За съжаление, Галка надали е направила особено добро първо впечатление!

Първо няма как да не обърнем внимание на облеклото на певицата. Тя е хванала едни дънки и една тениска от гардероба, вероятно докато е сменяла памперса на малкия Александър. Поне косата си е поизправила, но това определено не може да компенсира състояние, в което виждаме лицето й!

Галена изглежда по-зле от всякога. Вероятно липсата на куп грим върху лицето й е основният виновник за грозната гледка. Вероятно пък е преумората покрай двете деца.

Подпухнала кожа, сбърчкано чело, торбички под очите – това не е присъщо за певица, която се има за топ! Разбира се, не можем да пропуснем фактора майчинство, но няма как и да й простим, че не е посетила гримьора си преди лайфа на шоуто.

С просто око е видимо, че до Лепа Брена Галена изглежда просто как екзалтирана фенка, дошла да се примоли за снимка и автограф. Въпреки че е на двойно повече години от Галена, сръбската легенда изглежда както винаги зашеметяващо и със сигурност не би си позволила да лъсне в такъв вид, в какъвто видяхме родната й колежка снощи.

Източник: ХотАрена