Мрачната изповед на една бивша проститутка: “ Правих го за 10 евро на час“

Присъединих се към представителките на най-древната професия в края на тийнейджърските си години.

Радвайки се на самостоятелен живот, един ден ми предложиха работа като стриптизьорка. Но още на втория ден разбрах как завършват всички еротични танци. Скоро в живота ми се появиха алкохол и наркотици. За съвсем кратко време станах наркоманка и започнах да продавам тялото си за една доза. Приемах всичко, което ми набутваха: амфетамини, хероин, таблетки и алкохол.

Бях евтина проститутка – вземах само 10 евро за секс, защото толкова струваше дозата ми наркотици. Ако някой от мъжете, които ме търсеха за секс беше заможен, за по-специални услуги понякога взимах и 100 евро. Допълнителни пари си изкарвах, обирайки някой пиян клиент. И в дъжд, и в сняг, трябваше да се продавам, за да си набавя пари за наркотици. Когато слизах от пилона за кратка почивка, тайно влизах в тоалетната, за да си получа „лекарството“.

Десет евро на час не са лоши пари – доста добро заплащане за работа, която трае само 10-15 минути. Мъжете, които ми плащаха за секс, издържаха не повече от 15 минути. Смешното беше, че всички искаха да плащат за час, а нито един полов акт не траеше повече от няколко минути. Голяма част от клиентите ми не спираха да се оплакват от жените и децата си, заканваха се шефовете си и ругаеха правителството. Сред тях имаше и доста емоционални, които след края на половия акт, се разплакваха. А някои се размекваха още щом ме видят, забравяйки защо въобще са ме повикали. Припомняйки си това време, мога да кажа, че бях по-скоро психолог, отколкото проститутка.

 

Знаете ли защо имаме толкова много ХИВ-позитивни мъже? Всеки път, когато някоя от нас е серопозитивна и поиска от клиент да използва презервативи, той отказва. Хвърлят ни в лицето по още 20 евро просто, за да не си сложат презерватив. И ако някоя от проститутките е и наркоманка, за нея 20 евро са добре дошли. Една доза струва десет евро, а с тези пари може да се купят няколко. Такива мъже са пълни глупаци, на които не им пука за здравето им и въпреки предупрежденията на проститутката, те избират секс без предпазни мерки. Сами са си виновни! Такива глупаци трябва да бъдат наказани с вируса на СПИН!

 

Повечето от клиентите ми бяха странни и неморални. Нищо чудно – обикновен човек няма да потърси проститутка. Агресивно настроените мъже търсеха слаба жена, над която да могат да издевателстват. Имаше и дебели, грозни, противни. И съпругите им бяха същите. Въпреки всичко, никога не ми се налагало да правя нещо в разрез с желанията си. Но имаше и колежки, които много пострадаха. Една проститутка попадна на луд клиент, който я закарал в гората, изнасилил я брутално и след това я вързал за дърво. Всъщност той я наказвал, защото му обрала парите на предишен сеанс.

 

Ако за един обикновен човек нормална почивка означава отдих в топла страна, аз винаги съм била лишена от подобен лукс. Бях пристрастена и непрекъснато се нуждаех от доза. Без наркотици откачах напълно. Всичките ми приходи отиваха за дрога. Някои клиенти ме водеха на ресторант, преди да преминем към „сделката“. Имах клиенти от различни националности. Руснаци, естонци, китайци, финландци. Имаше и политици, но няма да кажа имената им. Посещаваха ме и мъже в напреднала възраст – най-възрастният беше на 76 години. Той дойде при мен и започна да се оплаква, че е женен, но 74-годишната му съпруга не иска да правят секс. А клиентът беше съвсем нормален и много активен в леглото. Сложи си презерватив, чист и спокоен човек.

 

Сега живея в малък град в Естония. Не съм проституирала от пет години. Спрях да си продавам тялото, веднага щом се освободих от наркотичната зависимост. Лечението беше едно от най-трудните неща в живота ми. През последните пет години отглеждам двете непълнолетни деца на партньора си. Човекът, с когото живея, беше мой клиент. Той единствен не пожела да се възползва от тялото ми. Искаше да ми помогне, да ми дари любовта си, от която толкова силно се нуждаех. Любимият ми иска да имаме наши деца, но за съжаление не мога да забременея по естествен път. През последните си години като проститутка, аз се стерилизирах. Редовно се подлагам на медицински прегледи и нямам оплаквания от здравето си. Към днешна дата работя като доброволец към Телефонът на доверието и помагам на млади жени да излязат от трудни ситуации. Сега отивам на работа и съм абсолютно чиста. Трудно оцеляваме с малката заплата на мъжа ми, но никога не бих се завърнала към стария си начин на живот.

Източник: lichna-drama.com