Ексклузивно! Веселин Маринов чака бебе? Папараци изловиха любовницата му Веселина с видимо надут корем (Вижте какво подари певецът на майката която заряза децата си заради него, СНИМКИ)

Най-актуалната любовница на певеца Веселин Маринов, 42 – годишната Веселина Пеева от Добрич май чака дете. Светската бомба на годината лъсна разкрита, след като в редакцията на Шоу бяха изпратени от читател папарашки снимки на нашумялата блондинка.

Фотосите са правени преди дни във Варна. На тях ясно се вижда, че Пеева е отпрала як корем. Веселин бил толкова щастлив от събитието, че дори и подарил кутия бонбони с любовен надпис. Обиколката около ханша на дамата е набъбнала точно като на жена, която носи бебе в утробата си. За сега не е ясно кой е бащата на очакваното дете. Най-логично и вероятно е това да е Веселин Маринов.

Откакто от края на миналата година беше публично разкрита връзката му с майката на две деца Веселина, а дори и се появиха и любовни снимка на двамата, той нито веднъж не отрече, че води полов живот с палавата блондинка.

Не само това, ами дори й помогна да започне работа при негов приятел. И само за два месеца и издейства заплатата й да бъде увеличена почти двойно. От 800 на 1500 лв., научи Шоу от свои източници близки до естрадния трубадур. Любовница му работи като секретарка във фирма на лице, срещу което в миналото е имало неуспешен опит за убийството.

На папарашките кадри наедрялата Веселина дори видимо изглежда, че сияе от щастие. Настроението и се е отразило и на избор й на дрехи. Очилата и блузката й са в еднакъв розов тон подходящ за карнавалов стайлинг.

Другата цветова комбинация е тъмносиньо шалче и панталон. Близки до певеца Веселин Маринов коментираха пред Шоу, че когато той и Веселина не са заедно всяка сутрин преди тя да излезе навън се консултира с него за облеклото й.

Ако любовницата му действително е бременна и с уточнението, че от него, това ще е второто дете за роденият в Полски Тръмбеш певец. От първия си брак той има дъщеря Йоанна. 28 – годишната му красавица преди две години го направи дядо на внуче. За Пеева пък ще е трето. Тя няма брак, но има дъщеря и син. Те са под грижите на баща им след като русата фурия ги заряза, за да върти любов с трубадура.

И не само аферата с Веселин Маринов е проблем в отношенията на бившата сервитьорка от Добрич Веселина с децата й. Нейни комшии от града коментират пред вестника на народа, че тя никога не е била майка за пример.

Лекар от многопрофилната болница в Добрич, пожелал анонимност, разкри пред наш репортер, че блондинката с нежелание е родила второто си дете – момченце. Тя е искала да прави аборт през 2012 г. , но докато се реши вече било прекалено късно. Закъснението е единствената причина тя да роди насила сина си.През 2010 г. обаче имала извършен успешен аборт.

Нейни приятелки разкриват, че тя има проблеми с психиката, които ако се задълбочат могат да станат опасни както за нейното здраве, така и за децата, а и близките й. Блондинката имала склонност към агресия. За което свидетелства и физическо малтретиране спрямо голямата й дъщеря. За този случай срещу нея се води досъдебно производство, научи Шоу.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4