Енджи Касабие крие годините си!

Звездната диетоложка Енджи Касабие, която се изживява като ливанска принцеса, най-нахално лъже за годините си досущ като естрадния динозавър Лили Иванова. Красавицата се опитва да се изкара далеч по-млада, отколкото е, което подразни хиляди хора.

Преди 10 години красавицата нашумя след като втали със специален хранителен режим Стефан Данаилов и вече две петилетки все гони 30-те. Във визитката, с която Енджи влезе в Къщата на „ВИП брадър” е представена като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 г. по-малко от действителните. Дали става дума за техническа грешка, или всъщност красавицата послъгва?

Оказва се, че докторката от ливански произход не само се подмладява с разкрасителни процедури, но и крие истинската си възраст. В интервюта за различни медии Енджи се представя ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, но винаги „под 30”. Всъщност Касабие е дошла на бял свят на 1 ноември 1982 г., показва справка в Търговския регистър, където фигурират данните за фирмите й. Зрителите на сеирджийското риалити завихриха ожесточени дискусии в интернет на колко години е всъщност д-р Касабие и се чудят щом диетоложката лъже за годините си, доколко могат да й се доверят за останалите факти от биографията й.

Фолк певицата Мария пък съвсем обърка зрителите, заявявайки пред камерите на Големия брат, че Енджи е само на 25. През юни диетоложката гостува в сутрешното предаване „Тази събота” по Би Ти Ви. Там Касабие разказа, че живее в София от 4-5-годишна. Пред Венета Райкова преди 3 години ливанката разказва още по-различна история за миналото си. „Дойдох в България, когато бях на 6 годинки. Започнах да уча в американското училище. В девети клас реших да взема две години за една. И точно така се случи. Исках да ходя в Америка да уча за актриса. Баща ми обаче искаше първо да завърша нещо, защото не всеки става за актриса. Започнах да уча фармация, но се оказа трудно. Записах медицина, после диетология и вместо актриса, станах диетолог на звездите”, спомня си Касабие.

Тя твърди, че тъй като била вундеркинд, е завършила медицина едва на 21 години! Дори за децата е ясно, че това е напълно невъзможно – медицина се учи минимум 7 години. Тоест, излиза, че Касабие е станала студентка на 13-14-годишна възраст, пише „Уикенд“.