Феновете са отегчени от скучните й песни, любовни истории и пиянски изцепки + защо е във война с всичките си колеги

Кариерата на Преслава е в криза, убедени са феновете на лекия жанр. В неотдавнашна онлайн анкета повечето любители на чалгата твърдят, че Преслава вече им е скучна.

Омръзнало да коментират любовния й живот и пристрастяването и към алкохола, вместо творчески постижения. Според мнозина тя е занемарила и външния си вид и се появява с едни и същи дрехи на участия.

В онлайн гласуването за годишните награди на Планета стана ясно, че Преслава няма да спечели нито една награда и е далеч от челните позиции.

Случайно или не гласуването беше прекратено, уж заради хакерски атаки, целящи манипулации във вота. Голяма част от чалга феновете заподозряха именно Преслава като виновница за провала в гласуването и смятат, че тя е платила на хакери, или е поставила ултиматум на шефа си да се прекрати гласуването.

Значително намалява и броя на приятелите на звездата. Истински верни са й Коцето и Софи Маринова, която никога не се кара с колегите си. Преслава отдавна е във война е Азис, Галена, Камелия, Емилия. От не се отдръпнаха и Анелия, Емануела и Джена, пише ХотАрена.