Фики и Гюлджан без първа брачна нощ?

Любимецът на фолкманиаците у нас не успял да се впише в рамките за романтична първа брачна нощ с булката си Гюлджан, защото двамата били скапани от положителни емоции и приятна сватбарска умора

Веселбата приключила в ранни зори, но по масите все още се застоявали гости, с които младоженците кротко си бъбрели. Едва когато напълно се разсъмнало влюбената двойка се оттеглила в хотелската стая, където се намирали част от подаръците.

Вместо да се отдадат на нежни ласки, любопитното прясно семейство почнало да разопакова даровете един по един и да чете в захлас благите пожелания на гостите.

Паричните суми в пликове и в поздравителни картички също вълнували сърцата на Фики и законната му половинка, макар че двамата и преди сватбата също се радвали на финансово спокойствие.

Сърдечни поздрави получи Фики Стораро на сватбата си от самия Слави Трифонов. Остава загадка дали шоуменът ги е отправил и лично, но пък Краси Радков, който от години е част от екипа му, ги предаде на певеца и булката му, щом грабна микрофона и се включи в програмата на тържеството с няколко скеча и песни.

Актьорът пожела на влюбените всичко най-хубаво в съвместния живот от името на Слави Трифонов, който същия ден отпразнува своя 51-и рожден ден, пише „Уикенд“.

Подаръците, които получиха влюбените, също бяха сред най-обсъжданите теми след сватбата, включително и тази, че булката е бременна с момче. Кумовете Галена и Галин се отчели с романтична екскурзия до Париж.

Роднините на булката и младоженеца подарили златни гривни и накити за Гюлджан. Тони Стораро и съпругата му подариха на младото семейство  апартамента, в който живеят, както и автомобил, в който да возят внука. Човекът глас даже каза, че след сватбата не иска да има снаха, а дъщеря.

Вълнението му е обяснимо след новината, че внукът му ще носи неговото име Тунчер. Гюлджан се очаква да роди около рождения ден на мъжа си Фики – 3 март. Младоженците са събрали и доста пари от гостите си – над 400 000 лева, твърдят техни приятели. Така сватбата, която струва около 250 бона, е напълно избита, че даже имат и печалба.