Глория напуска „Пайнер“ с гръм и трясък

Нов договор между примата Глория и чалга гиганта няма да има.

Босът на фирмата Митко Димитров напоследък нехае за най-емблематичната си певица, мака именно благодарение на нея да изгради империята си. Той явно е забравил, че преди русенката да се присъедини към него, беше най-обикновен провинциален издател на народна музика.

Ако навремето Глория не беше заменила фирма „Фолктон“ с „Пайнер“ днес Меката на чалгата щеше да е Долни Богров, а не Димитровград. В бизнес тандем с Митко димитров певицата заработи в средата на 90-те и концертите и продажбите на албумите й допринесоха много за шеметния възход на продуцентската му къща.

Днес, след повече от 20 години успешно сътрудническо, русенката е в обтегнати отношения с боса. Самата тя загатва за това, като от думите й лъхна огромна доза горчивина.

„Все по-трудно говорим с инж. Димитров. Той иска всички да сме в една вълна, а всеки си е отделен човек със своя преценка… Аз зная какво мога и съм го показала не един или два пъти“ – сподели Глория.

Запознати твърдят, че преди година шефът на „Пайнер“ настоял примата да направи хитове еднодневки за младежката аудитория – като тези на Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче категорично отказала да се пуска по тази плоскост, троснала се, че възнамерява и занапред да твори парчета, които не са предназначени за тийнейджърите и дискотеките, а за улегнала публика. Глория заявила на продуцента си, че именно песните в нейни изграждан години наред стил имат шанса да пребъдат във времето. И баш тогава той охладнял към нея.