Хали Бери… неустоима и на 50…

Момичето на Бонд Хали Бери навърши 50 и сподели секси снимка, на която приветства с отворени обятия възрастта си.

Актрисата е облечена в бяла, прозрачна туника и е разтворила широко ръце. Дни преди това тя публикува в профила си в „Инстаграм“ изкусителна снимка, на която е по бански.

Рожденото й е Мария Хали Бери, но през 1971-а го променя на Хали Мария Бери. През 1985-86 г. печели„Мис тийн“, „Мис Охайо“, първа подгласничка е на „Мис САЩ“. Тя е първата афроамериканска участничка на „Мис Свят“ през 1986-а, където става шеста. Следва журналистика в Кливланд, но не се дипломира, а заминава за Чикаго да учи актьорско майсторство.

Момичето на Бонд има „Оскар“ за Актриса в главна роля за филма „Балът на чудовището“ (2001), награди „Еми“ и „Златен глобус“. „Пийпъл“ я нарежда сред 50-те най-красивите хора на света през 2003 г.

Бери се омъжва за бейзболиста Дейвид Джъстис от 1993 до 1997 г., следва брак от 2001 до 2005 г. с музиканта Ерик Бенет. Двамата осиновяват дъщеря Индия. Актрисата има връзка с модела Габриел Обри, от когото ражда дъщеря Хала (8). През 2013 г. се омъжва за актьора Оливие Мартинес, имат син Масео (2).

Хали и французинът се разделиха преди няколко месеца, но бяха снимани на почивка заедно това лято.

Източник: life.dir.bg