Как да спечелиш сърцето на мъжа Водолей

Водолеите са една от най-прагматичните и земни зодии. Открити, работливи, дружелюбни, те са родени реалисти, които смело посрещат предизвикателствата в живота. За да спечелите един Водолей ще се наложи да положите доста усилия. Но можете да сте сигурни, че си заслужава. В любовта те са всеотдайни, но в същото време и рационални. Не очаквайте бурни обяснения в любов — не са в характера им, но несъмнено умеят да показват, колко са значими партньорите им, когато са влюбени.

ЛЮБОВ

За него е важна интелектуалната стимулация. Можете да бъдете най-красивата жена на света, но ако не разбъркате ума му, няма да впечатлите мъжа Водолей. Комуникацията е изключително важна за този човек. Дълбоко в себе си Водолеите копнеят за любов, но трябва да бъдете търпеливи с тях. Внимавайте обаче, тъй като представителите на тази зодия може да спрат да ви обичат толкова лесно, колкото лесно са се влюбили във вас.

Жената до мъжа Водолей трябва да умее да се адаптира, спрямо него, тъй като той се променя много трудно. Всъщност Водолеят се нуждае от уважение и разбиране към неговата личност, както и към по-странните му идеали. Представителите на тази зодия се нуждаят от партньорка, която да ги стимулира и с която да споделят приключенията на живота, вместо някоя, която обича да лежи на дивана и да гледа филми през цялото време.

Не насилвайте мъжа Водолей емоционално и не прекалявайте с изискванията си към него. Избягвайте сцените на ревност, тъй като хората с тази зодия имат непоносимост към тях и лишаването им от свобода. Уважавайте личния му живот и пространство и всичко ще бъде наред. Мъжът Водолей е перфектният партньор за жената, която обича предизвикателствата и приключенията.

Брак

В брака той рядко допуска изневери, тъй като главата му е потопена в работата и семейните задължения. Въпреки това, съпругата му не може да се нарече щастлива, защото получава чувствено удоволствие твърде малко. Мъжът Водолей е интересен и талантлив човек, верен приятел и помощник, и е много подходящ за жени с по-муден темперамент.

Той е предан на партньорката си, докато природното му любопитство не го вкара в нова любовна афера. Ако партньорката му се опита по някакъв начин да ограничи неговата свобода, той я зарязва без никакво съжаление. Мъжът Водолей трябва да се чувства свободен, само тогава ще започне да се отнася към вас с тази честност, от която със сигурност се нуждаете. Животът с него може да се превърне в незабравимо екзотично пътуване.

Секс

Еротическите претенции на мъжа Водолей са минимални и той се задоволява с малко връзки, в които го привлича не толкова физическото удоволствие, колкото самият факт, че притежава красива жена. Нейният темперамент и опит са му напълно безразлични. По време на интимност той спокойно и охотно се подчинява на жената, защото за друга роля просто не е готов.

За него качеството на секса изцяло зависи от партньорката. Той се интересува повече от жената като личност, а не като сексуален обект. С него всичко се случва бавно и обмислено. Той обича продължителните разнообразни ласки. За него те са важна част от всяка игра. Ако предложите да направите тройка, той ще се съгласи с удоволствие.

Идеалната жена

Идеалът за мъжа Водолей е жената приятелка, без емоционални преживявания, свързани с него. Мъжът Водолей е доста взискателен, принципен, не обича досадни дами, цени преди всичко своята свобода. Жена, която иска да свърже живота си с мъж Водолей, трябва преди всичко да го заинтригува. Необходимо е да стои твърдо зад своите позиции, като в същото време не изисква от него обещания.

На първо място, трябва да бъде привлекателна не само външно, но и с вътрешното си съдържание. Един мъж Водолей трябва първо да ви уважава, преди да започне да разглежда фигурата и лицето ви. Ако сте го впечатлили с остроумието си и интелекта си, смятайте, че сте го спечелили. Той не е в състояние да започне любовна връзка ако отсъства духовен контакт.