Kак Мара Отварачката преметна цяла България!

Мария излезе снощи по собствено желание от ВИП Брадър и едва не разплака феновете си. 

Тя разигра в изповедалнята сценка на предана майка, която в името на любовта към дъщеря си, е готова да зареже славата и хонорара от Къщата. Не зная какво прави детето ми, захладня, дали се облича добре, дали няма нужда от нещо. Никога не сме били разделени от толкова дълго време. Мисля за нея непрекъснато. Сънувам я. Знаете ли какво е да имате дете? – попита певицата и пусна няколко сълзи.

Не. Къде ще знаем какво е да имаме деца! Само тя е майка на този свят и се налага да я разберем…

Сценката беше толкова нескопосана, че дори не може да кандидатства с нея за НАТФИЗ.

Щом толкова си обича детето, защо изобщо влезе в Къщата? Защо го остави? Щом толкова държи на безценната си Марая, защо отказа и петъчни свиждания с нея, когато всички имаха срещи с децата си? Мястото било неподходящо. А стига бе! Че какво му е на мястото?  Да не иска да се виждат в гранд-хотел пет звезди?

Всъщност Мария премълча една истина и тя е, че договорът й с Нико Тупарев е за 20 дни. Те изтекоха и може да се прибере вкъщи. Затова и в изповедалнята не стана дума за хонорари, за неустойки и за всичко останало, което се говори на самонапускащи. Напротив. Бе заявено, че предаването вече няма да е същото и тя е оставила ярка следа в него.

Ярка, ярка, колко да е ярка? Цупене, претенции, игра на кючек на масата, няколко скандала с всички и после извинителни прегръдки, заплаха със съд и след това великодушно помиряване.

Мария смяташе, че ще бъде център на вниманието, но не беше. Камерите се спираха повече на Александра, Джулиана, Мегз, че даже и на Сашка Васева. Единствено се съсредоточаваха върху фолкаджийката, когато тя се нахвърляше към някого като селска скандалджийка и ръсеше заплахи, като мутра в пола.

Така певицата успя да постигне своето. Изкара си „стажа“ в Брадъра и представи излизането си като майчина загриженост. Въртя се полугола и се пече гола на двора, за да примами нови фенове на участията си. Опита се да покаже какво мъжко момиче е и как сама се оправя с живота, но всъщност издаде истинското си аз на устата примадона, която не цепи басма никому, но пък и те на нея.

И най-важното!

Успя да си го върне на Гущеров и го изкара най-бездушния човек, който изхвърлил жена и малко дете на произвола със сто лева в джоба.

Гущеров обаче е готов да преглътне всичко от радост, че се е отървал от нея.

Източник: skandalno.net