Класация на зодиите: От любителите на грубото, до милите романтици – Овенът е типаж Крисчън Грей, Близнаци – Обичат „мръсна“ кореспонденция

1. Овен

Овенът е типаж Крисчън Грей. Той е приключенски, импулсивен и страстен. Овен обича да е доминант, защото му позволява да контролира процеса. Овенът е собственически настроен и обича да го проявява по много начини.

Овенът е всичко, което ще ви направи възможно най-живи. За Овен главната жажда е тръпката и основната награда.

2. Близнаци

Близнаците разкриват тайни. Те започват с „мръсна“ кореспонденция и евентуално с голи снимки. Без съмнение, Близнаците са най-добрите в бъдеще. Те знаят как да дразнят и да дават удоволствие. Близнаците добавят храна и секс играчки към неактивен акт, защото те са творчески хора.

3. Козирог

Козирог е кралят на странностите. Той е уверен в себе си, очарователен и невероятно светски. Той използва чара си, за да изпълва лудите си фантазии в леглото. Никой не знае какво ще зачене този път.

4. Рак

Ракът е агресивен фен на секса. Той може да е груб, след което ще се възстановявате дълго време. Ракът може да обича и да се грижи извън спалнята, но след като сте сами с него, той се превръща в звяр. Ракът привлича елемент на опасност.

5. Дева

Дева – сдържан скеч-маниак. Той може дълго да се подготвя за секс и да направи шоу. В основата си Девата е покварена и вулгарна в спалнята. Тайната мечта на Дева е тройката. Тя иска да участва в това, което противоречи на правилата. За Дева, всичко е свързано с изучаването на нови неща.

6. Стрелец

Стрелецът е аматьор и иска да прави всичко, както в порното. Той отчаяно иска да запише твоя видеоклип. Той обича да се чувства енергично и да го изразява активно. За Стрелец, ceксът е като кастинг в порно.

7. Скорпион

Скорпионът – типичен фен на секса. Той обожава аналния сек и може да му се любува по всяко време на деня или нощта.

8. Риби

Риби – любители на секса с обрат. Те са интересни, очарователни и обожават да приготвят малки изненади в спалнята, например красиво бельо и някои магически действия. За Риби всичко е в отношението.

9. Водолей

Водолеят е свободен любовник. Харесва му мръснишкия, естествен секс. Той обича да го прави на публично място и не се колебайте да го стимулирате. Той не обича кондомите, защото искат напълно да се потопи в процеса. За Водолей всичко е свързано с уязвимостта.

10. Лъв
https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Лъв е приятен любовник, прегръща ви непрекъснато. Той ще ви задуши с целувки, прегръдки и сладки комплименти. И след сесията ще ви накара да закусите. За Лъв, всичко е само за да ви накара да чувствате, че сте специални.

11. Везни

Везни са романтични. Те поставят вашето удоволствие в приоритет. Те ще направят прелюдия към вас, ще стиснат ръката ви и ще целунат челото ви. Те ще накарат сърцето ви да се разтопи. Важно е за Везни да се посвети на вас.

12. Телец

Телецът е скучен. Не е лесно да го удовлетворите в леглото. Телецът обича бърз секс, не че е срещу мързеливия, пиянски секс или да прави любов веднъж седмично. За Телец всичко е свързано с работата.