Мария не получи и стотинка от „VIP Brother“

В сметката на Мария вече няма и стотинка от шестцифрения хонорар. След двуседмичното си участие във ВИП Брадър, Мария не излезе от къщата забогатяла.

Тя определено предизвика сензация с присъствието и поведението си. А те бяха солидно подплатени със сумата от 100 хиляди лева. Това е доста дори за фолк певицата.

Но многото нули вече са само мираж, пише kliuki.bg. Не е изненадващо за никого, че Мария, както и останалите съквартиранти, се съгласяват да се позорят пред цяла България единствено заради сумите, които им цакат продуцентите.

Е, за някои от тях има и последващи лични облаги, обвързани със славата. Но на певицата подобни не са й нужни, за разлика от сериозната финансова инжекция. Тя проглуши ушите на всички колко зле е била след раздялата с Християн Гущеров.

Уж преди няколко месеца е имала само 100 лева в джоба, а сега пак парадира с непосилен за милиони стандарт. Както стана ясно, сега Мария и дъщеря й Марая обитават недовършен апартамент в столицата, който до скоро е бил ипотекиран.

Домът е купен с ипотечен кредит докато певицата бе все още съпруга на Християн Гущеров. Явно предвидлив, той не е цакал парите за сделката кеш. Договорът е бил написан на името на известната му съпруга. А тя, наивната, не се е усетила какво ще се случи при евентуална раздяла!

Милионерският наследник не веднъж е увещавал Мария, че ще я обезпечи финансово и ще осигури дом за нея и щерка й, която обичал като своя. Но щом се разделил, Християн запял нова песен.

Както сама се оплака певицата, двете с Марая живеели сред бетон и то бетон, който не е техен. Затова изпълнителката се принудила да се жертва във ВИП Брадър, но не била склонна на по-малко от 100 бона.

Сумата отдавна е била преведена по сметката й. След данъците се е стопила значително, а после съвсем изчезнала. Мария решила да действа разумно и рационално и превела всички пари на банката, за да покрие ипотечния кредит.

Източник: novini.bg