Мария с неподозирани подробности за ВИП Брадър. Какво ги очаква Мегз и Шеф Петров?

Мария разкри преживяванията си във ВИП Брадър.

Мария даде първото си интервю, след като бе част от съквартирантите в скандалджийското шоу.Певицата заяви, че си е прекарала много добре в Къщата. Само че изобщо не й било мъчно, че е излезнала толкова рано. Миньончето на поп фолка била напълно себе си вътре и затова не се притеснявала за нищо.

Мария проговори след ВИП Брадър. Това заяви гласовитката от Стара Загора. Тя вече била простира на всички онези от съквартирантите, които по един или друг начин са я обидили.

Най-горещи пререкания пайнерката имаше с дизайнаерката Мегз. Припомняме, че Миглена Каканашева-Мегз й каза в очите ,че не си е изкарвала парите само с пеене, а и като компаньонка.

Това накара двете да изригнат една срещу друга и да си кажат доста неприятни неща една за друга. Но Мария заяви, че вече напълно е простила на стилистката. Двете се помирили малко преди певицата да излезе от една от най-известните Къщи.

„Простила съм им. Никога не го взимат навътре, ако след обидата идва и извинението. Затова няма да заведа дело срещу Мегзи шеф Петров”, категорична е поп фолк дивата.

Мария посочи и хората, които за нея са имали някаква клакса. Това за нея лично е сценаристката Ваня Щерева. От мъжете такива били победителя Тото и сина на зърнения бос Цуни.

Фолкаджийката не успя да присъства на партито и на финала на ВИП Брадр. Но на личната си страница тя поздрави всички участници. А причината бе, че по същото време имаше участие във Варна.

Мария престоя в Къщата само три седмици, каквато бе договор ката й с продуцентите на Големия брат. Но въпреки това прибра солиден хонорар от участието си.