Мъжът на Роксана чака дете от друга | Gossips.BG

Мъжът на Роксана чака дете от друга

Бившия съпруг на фолк певицата Роксана чака бебе от друга жена. За капак изневерявал на певицата и заченал потомство, още докато били официално заедно.

Това призна и самата певица, която не крие, че с половинката си са поддържали отворен брак. И е категорична, че след раздялата не иска да чуе за него.

Особено, след като е разбрала и за бебето му.

Не знам дали е истина, така говорят хората. Но със сигурност мога да кажа, че аз поне не съм виждала досега такова дете.
Но е много  жалко, ако е истина, защото кой каквото дроби, сега това ще си сърба”, философски разсъждава певицата, във връзка с извънбрачното дете на мъжа си.

Самата Роксана се раздели с мъжа си след доста трудна и дълга връзка в която двамата си изневеряваха взаимно. Но скоро след това го забрави напълно и вече се радва на нова любов.

Изпълнителката не крие, че е невероятно щастлива с новия си мъж Александър. И споделя също така, че е сгодена за него, а догодина планират и сватба.

Що се отнася до бившия ѝ мъж Калин – тя не иска и да чуе за него. Смята, че раздялата им е най-хубавото нещо в живота им и продължава напред

Източник: hotarena.net