Наръчник за най-доброто фелацио!

Много е изписано като насоки и забрани за т.нар. френска любов от нас към мъжете. Ние обаче си спретнахме една много обширна дискусия в редакцията, като имахме предвид разкази и на наши приятели и колеги мъже.

Така че не претендираме за изчерпателност, но се надяваме да сме ви полезни, а и да се посмеем на най-често допусканите грешки в оралните ласки от страна на нежния пол.

Пенисът на мъжа не е морков!

Обичате да гризвате свеж морков, да хрупате весело? Умоляваме ви, забравете за това тук! Зъбите не са за такава ситуация, освен ако не е съвсееем леко и закачливо.

Пенисът на мъжа не е сламка!

Т.е. не е нужно да се стараете, както го правите, когато пиете газирана напитка със сламка или се преструвате на прахосмукачка. Сигурни сме, че ни разбрахте. P.S.: Едната колежка се включи с мнение, че понякога мъжете пък искат именно да влязат в роля на сламка, така че ситуацията е „Ако той си поиска, угодете му“.

Пенисът на мъжа не е сламка (за удавник)!

Нали знаете онова – „хванал се като удавник за сламка“? Да, повечето мъже съвсем нямат против използването на ръце, но това, с което се занимавате, е blowjob, а не handjob, нали така?

„Дали не оставих фурната включена?“

Не, не сте. Или сте. В конкретния момент това няма значение. И бъдете сигурни – мъжът веднага ще усети, че нещо се разсейвате в размисли дали все пак изпратихте отговор на имейла до онзи клиент. В момента клиентът е друг и трябва да се погрижите за него.

Близалка

Как се отнасяте с близалките? Ако сте от жените, които просто ги поставят в устата си и вършат нещо друго през това време, в никакъв случай не прилагайте тези си „практически умения“ по време на оралните интимности. Надали бихте искали да оставите партньора си с впечатление, че нежностите спрямо него не са особено важни за вас.

Quid pro quo

…или танто за танто. Не, нещата не стоят така в секса или поне не е нужно винаги да стоят така. Просто е: не изисквайте от мъжа да се погрижи за вас задължително преди или след като вие се погрижите за него. Естествено, че взаимността е важна, но реципрочността съвсем не трябва да е обезателна и то всеки път. Бъдете щедри и алтруисти в нежността.

Порно ли?!

Не е тайна, че много жени решават, че най-добрият учебник за орални ласки са професионалните порно ленти. Със сигурност има какво да научим от професионалистките, но истината е, че много малко мъже очакват някакви свръхумения от повечето жени, дори някои изпълнения могат да изглеждат леко подозрително откъде, как и с колко опит са придобити… Да, приятна изненада за мъжа, но и много въпроси, които се появяват в ума му.

Източник: woman.bg