Николета Лозанова на косъм от арест в Дубай, водещата втрещи арабите с изрязан бански, размина се само с глоба

Николета Лозанова е сътворила скандал с появата си на басейна на 5-звездния хотел-небостъргач „Бурж Халифа” в Дубай.

Преди седмица водещата на „Папараци” отлетя за Обединените арабски емирства за поредната си съботно-неделна почивка, която обаче замалко да прекара в ареста, а не в шикозния си апартамент на високите етажи.

Часове след като се настанила в баровския хотел „Бурж Халифа”, където цените на нощувката започват от 500 евро и стигат до 3000 евро за по-луксозните апартаменти, Николета решила да събере тен на 32-градусовата жега и се отправила към централния басейн. Минути след като се опънала на шезлонга в шатрата, Лозанова била посетена от охраната на комплекса.

Oказало се, че Ни Ло е избрала крайно неуместен бански тоалет за плажа, несъвместим с номите на шериата. Изрязаните бански тип „бикини” на родната красавица и едрия й бюст, преливащ от чашките на сутиена, докарали сърцебиене на стотици плажуващи тузари от цял свят, но силно възмутили и ядосали местни баровци, които начаса сезирали охраната.

„Николета беше много разстроена и ядосана от случката. Онези я заплашили с арест, ако не напусне веднага басейна, даже я наплашили, че според закона в Обединените арабски емирства може да изкара 1 седмица в затвор, ако се появи повторно в такова облекло.

Наложили й глоба от 150 дирхама и я посъветвали да си купи нови бански от хотела”, разказва за неприятната случка приятелка на Николета Лозанова.

Според думите й, Николета била наясно със строгите правила в Дубай, но решила, че в „Бурж Халифа” са разрешени изрязани бански, тъй като на плажовете с басейни към хотела нямало предупредителни табели – жена с плажен костюм тип бикини, задраскана с дебели червени ивици.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Освен това знойната хубавица забелязала и други дами с изрязани бански, на които обаче охраната не направила проблем.

„Само в Дубай перфектното тяло може да те отведе в затвора, охранителите не закачаха по-запуснатите посетителки на плажа, а направиха проблем единствено на мен”, коментира случката със свои приятелки най-одумваната българска красавица.

Все пак Ни Ло успя да избегне строгите правила за дамско облекло в Дубай и да позира силно разголена. Хубавицата направила тур до пустинята със свои придружители и там си направила няколко еротични кадъра, които публикува в социалните мрежи, пише ХотАрена.