Нова порция еротика във Фермата! (Снимка 18+)

На нова порция еротика станаха свидетели зрителите в снощния епизод на „Фермата: Нов свят“, но този път тя не бе дело на дежурните заподозрени Паулина или Мариана Маринова. Прелести пред цяла България разкри и маникюристката в отбора на бедните в шоуто Силвия Митева.

Тя ззаряза задачите си в кухнята и скочи в басейна по оскъдно бельо за радост на мъжете наоколо.

Дупето на 32-годишната хубавица от Несебър лъсна почти дибидюс, когато тя разбра, че водното им парти се случва напук на забраната на фермера на седмицата Красимира Цочева.

„Ама вие наистина ли точно мен ще прецакате“, изумена викна Красимира при поредния си опит да върне на работа съотборниците си Силвия, Веселка и Александър.

Двама от тях имаха за задача да доизградят стена на обора, а устатата блондинка от Несебър и футболистката Велислава се трудеха по рафтовете в кухнята. Цочева им бе дала едва 15 минути за отдих и заплаши, че ще източи басейна, ако подчинените й просрочат времето.

Припомняме, че само преди ден продукцията накара чорбаджии и сиромаси да сменят стопанствата. Така бедните, които цял месец живяха без ток, течаща вода и електроуреди, не можеха да се нарадват на луксозна придобивка като басейна на съседите си.

Чувайки бурния смях на сиромасите пък, организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова заяви: „Тия все едно басейн не са виждали!“. „Ами може и да не са. Сигурно ходят по два пъти годишно.

При 600 лв заплата колко от тях могат да си позволявт да кихнат по 10-20 лв за вход?“, попита я бизнесменът Митко Калайджиев. „Аз не съм влизала нито веднъж в тоя басейн“, ожали се бившата „Мисис България“.