Няма да повярвате кой сватоса Ася Капчикова!

Бизнесменът Тодор Бтков-син е сватосал Аня Капчикова, научи Gossips.

Синът на бившия футболен бос и мъжът до плеймейтката са близки приятели. Точно преди година Батков и Живко отишли на рожден ден, на който присъствала и плеймейтката, тогава Тошко запознал изкусителната блондинка с атлетичния му приятел, писа „Таблоид”.

Ася и 26-годишният мъж, който има частен бизнес, се запознали на партито и той й направил добро впечатление с това, че не пие алкохол.

Помислих го за лепка, два пъти му вързах тенекия”, връща се в спомените си Мис Плеймейт 2015. В началото тя не гледала сериозно на връзката си с Живко, когото днес определя като своята голяма любов. Именно покрай любовта между двамата, приятелството между Ася и Батков-младши се засилило и те много често купонясват заедно, а тя дори му рекламира баровете.

25-годишната танцьорка си пада голяма палавница, но със сегашното й гадже се е кротнала.

Не смее да му кръшка, защото той й дава пари, ще купи къща в която да живеят. Млад, хубав и богат е. Не може да си позволи да изпусне такава златна кокошка”, коментираха от обкръжението на красавицата.

На репортер на „Таблоид” направи впечатление, че настоящото гадже на Ася – Живко, е като копие на предишното й – Криско.

В профил, носове, набола брада и сериозно изражение двамата баджанаци са си лика прилика, единствено се различават в телата. Ако Живко тренира усилено и може да се похвали с плочки на корема, то въпреки много опити на плеймейтката да запали рапъра по спорта, той така и не стъпи в залата и гордо си развява биреното коремче.