Първи подробности за състоянието на Тони Стораро

Стана ясна причината за спешната операция на Тони Стораро Вчера всички медии гръмнаха с новината, че Човека-глас е приет по спешност в болница и е опериран, но липсваше каквато и да е информация.

Изпълнителят на „За една жена“ побърза да успокои притеснените си почитатели и ги увери, че вече се чувства добре. „Скъпи приятели, бих искал да внеса яснота във връзка с излезлите публикации в някои сайтове. Много благодаря на всички, които ми писаха, за загрижеността. Добре съм. Истината е, че третата ми сливица се възпали и се наложи да я изрежат“, споделя той.

Предната вечер обаче Тони Стораро купонясвал до зори с колегата си Константин в неговия клуб. Двамата направили премиера на дуетното си парче „Кома“ и съвсем естествено полели празника с много алкохол. Стораро прекалил с живото пеене и чашките и натоварил сериозно сливицата си. И на сутринта, още неизтрезнял, му се наложило да го откарат по спешност в болницата, където установили, че трябва да махнат сливицата, ако иска някога отново да пее.