Племенницата на Искра Фидосова лъсна без дрехи! (Снимки 18+)

Племенницата на една от най-одумваните бивши депутатки на ГЕРБ – Искра Фидосова, лъсна без дрехи. Зашеметяващата красавица Еделина, която от години живее и учи извън страната, влезе с гръм и трясък в полезрението на светските клюкари с провокативни фотоси – с очила, голо дупе и по сутиен, пише lupa.bg.

Младото момиче, което наскоро изкара едномесечен платен стаж към правителството на Шотландия, изчервява пуританите с полуголи снимки и провокативна визия в социалните мрежи и нехае, че семейството й от години е дебнато на всяка крачка от папараците.

Извън сериозните занимания Еделина често използва възможността да се снима полугола в съблекални, да показва дупе в къси панталонки и не пропуска да позира по бельо пред огледалото.

Кифленският модел на поведение в социалните мрежи е пълна противоположност на нравите на семейството на Фидосова и сестра й Цветелина – майката на Еди.

Последната проява на Еделина е да се щракне по сутиен и прашки в съблекалня, а единствената по-непрозрачна дреха върху момичето са маратонките й.

За да засили ефекта на изкусителка, Еди сложила и очила с прозрачни стъкла.