Преслава се омъжи тайно?!

Преслава дълго време имаше проблеми с обвързването, но явно това вече е само лош спомен. Първо роди дете, а после дори се омъжи.

Преслава се омъжи! Това издаде нейната приятелка Софи Маринова. Родителите на 9-месечната Паола са подписали в гражданското, за да не се налага Павел да припознава дъщеря си.

Истината лъсна по време на партито за 35-ия рожден ден на Преси в столична чалготека. „Поздравите тази вечер са за рожденичката Преслава. Те специално са поръчани от нейния съпруг Павел“, каза на микрофона Софка и хвърли всички в смут.

Досега беше известно, че Павел и Преслава живеят на семейни начала, но за първи път някой от тяхното обкръжение издава, че те са семейство според българското законодателство.

България Днес“ потърси Софи за коментар, но телефонът й през целия ден беше изключен. Кога точно певицата е подписала с любимия си, засега остава тайна.

Припомняме, че Петя, както се казваше по закон фолк дивата доскоро, е във връзка с Павел Лазаров от над 2 години. Колкото и ревнив и скандален да е той, тя нито за миг не показа, че се съмнява в любовта си към него.

Затова новината за брака им е най-нормалното нещо на света. Все пак обаче се очакваше двамата да вдигнат голямо парти по случая, а не да се задоволят с таен брак.