Роналдо срина Сашка Васева: Проблемите й са психически!

Сашка Васева влезе във война с Даниел Златков!

Битките в къщата на „ВИП Брадър“ станаха прекалено много. Поредната такава започна между Сашка Васева и Даниел Златков, научи Kliuki.bg.

Футболистът открито обяви неприязънта си към певицата. Незнайно защо, тя го дразни почти от самото начало и даже я номинира тази вечер.

„Сашка има проблеми, освен със здравето, и психически.“ – каза българският Роналдо в ефира на Нова телевизия.

Самата фолк дива обаче не му отвърна със същото и не го предложи за изгонване. Под нейните удари попаднаха Мегз и Тото. Първата беше сред поставените и на Даниел.

Сашка Васева лично заяви на Златков да не се занимава с нея, защото са от различни светове. Тя дори му каза, че ще изгуби войната, защото има дар слово.

От своя страна футболистът пък я нападна с въпрос – щом има дар слово, защо използва само 7-8 думи. Това тя определи като чист опит за заяждане.

„Ако останеш, ще те побъркам.“ – хвърли ръкавицата си Роналдо на Сашка.

Той явно се дразни изключително много от оплакванията от здравословен характер на певицата. Фолк дивата постоянно напомня на всички, че не вижда с едното око, а и има клаустрофобия.

Самата Сашка Васева обаче показа, че не счита Даниел Златков за някакъв фактор в Къщата, защото изобщо не го спомена на номинациите. Така тя явно цели да демонстрира безразличие към него, с което да го принизи.

За Сашка оставането в шоуто, колкото е възможно по-дълго, е голяма цел. Тя е влязла, освен за пари, за реклама и възраждане на кариерата си. Само много дни в Къщата ще й ги гарантират почти на 100%.

Източник: kliuki.bg