Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли 2019

Предстои ни една динамична седмица. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Състезателният ви дух ще е активен през цялата седмица и ще ви е много полезен на работното място. Докато колегите ви се размотават насам-натам като свободни електрони вие ще успеете да се справите с възложените задачи за тяхно удивление и за радост на шефа. Не е изключено да се опитат да ви прехвърлят собствената си работа. Не позволявайте да се случи.

Използвайте всяка свободна минута за почивка и я организирайте според предпочитанията си. Привлекателни сте, романтичните предложения ще са повече от обикновено. Преценявайте отговорите си, за да не се свържете с някого, от когото след време ще се чудите как да се отървете.

Финансовото ви положение е стабилно. Възможно е да ви върнат пари, които преди време сте дали назаем. Използвайте ги за да разплатите изостаналите си задължения.

Телец

Може би на рождения ден са ви пожелали „от всичко и по много“? Ако е така, то тази седмица ще се сбъдне поне част от пожеланието. Емоциите и работата (а оттам и умората) ще са по много за разлика от почивката, която ще е в ограничено количество. Преживяванията ще са предимно положителни: срещи със стари приятели, присъствие на мили семейни тържества…

В професионален план обаче напрежението ще расте. Работохолизмът нерядко ви вреди, защото натоварвайки се с чужди задължения (особено тия на шефа) подкопавате здравето си.

Не лишавайте близките от вниманието си. Обсъждайте неясните въпроси с тях. Със сигурност ще ви предложат лесни решения, за които до момента не сте се сещали.

Няма да сте на загуба, защото за допълнителната работа ще получите и допълнителни приходи. Използвайте част от тях за дребни покупки, които ще се отразят положително на настроението ви или за забавления, които рядко си позволявате.

Близнаци

Събитията през тази седмица ще са белязани почти изцяло от ретроградното движение на Меркурий. На работното място не се очакват промени. Нито като приходи, нито като статус. Там обстановката ще е спокойна. А представителите на вашия знак през тази седмица ще са необичайно енергични, решителни и инициативни. Ще намерите начин да се възползвате от стари резултати и да получите изгода от тях. Създайте запаси, не бързайте с инвестициите и не обсъждайте материалното си състояние с никого.

В личен план е възможно да преживеете някакво разочарование от човек, на когото държите. Опитайте се да приемете ситуацията философски без да ѝ придавате огромно значение. С членовете на семейството, партньора и близките роднини отношенията ще са спокойни. Използвайте въображението си и им създайте някакво развлечение, което би ги зарадвало.

Рак

Кардиналните промени през тази седмица (доколкото ги има) ще са свързани с отношенията ви. При това във всички направления. Излъчването ви е силно и сте привлекателни. От новите си познати ще научите интересни факти, които ще ви помогнат да подобрите професионалния си статус. Колеги, с които сте били в откровена вражда ще протегнат ръка и ще потърсят начин за прекратяване на конфликта. Често ще се запознавате с нови хора, а те ще ви показват безусловното си уважение.

Не давайте пари назаем, а и не искайте. Ако имате финансови затруднения ще се справите самостоятелно, достатъчен ще е навременен приятелски съвет.

Текущата работа няма да ви затрудни и мисълта, че се справяте ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще намерите благоприятно решение на спорен въпрос, отнасящ се до вас и по-възрастни роднини.

Лъв

По стечение на обстоятелствата през тази седмица ще сте много по-заети от обикновено. Както се казва, ще имате работа за целия китайски народ и за сутрин, и за следобед. Ситуацията не само че няма да ви стресира, а напротив, ще ви мобилизира. Ще се справите достатъчно бързо и достатъчно качествено, но до голяма степен за сметка на съня и развлеченията си.

Възможно е да получите подсказки от близки приятели, че има варианти да промените работното си място. Във ваша полза е да не бързате. Не взимайте окончателни решения, ако не разполагате с подробна и точна информация за условията.

Единственият ви финансов „проблем“ ще е, че ще ви се иска да си позволите и това, и онова, и другото. Ще разполагате с достатъчно средства, но ще ви е трудно да направите избор. Няма причини за безпокойство, можете да разчитате изцяло на семейството. Оставете ги да решат тази дилема вместо вас. Романтичните преживявания ще са по-интензивни за необвързаните царствени персони.

Дева

Високите температури подтикват към мързел. Особено в средата на лятото. Мисълта за море, природа, почивка и коктейли убедително прогонва мисълта за работа и кариерен напредък. Така е, но понеже всички знаят, че на вас може да се разчита, най-вероятно ще ви възложат интересен проект, който ще ви заинтригува и амбицира. Освен това ще активира въображението и творческия ви потенциал. Не обсъждайте с никого перспективните си планове. Благодарение на тях след време ще успеете да защитите личните си интереси.

Уважавайте желанията на близките си и не ги критикувайте непрекъснато. Дайте им лична свобода и лично пространство, а те ще ви се отблагодарят с привързаност и отзивчивост. Овладейте изкушението да създавате любовни връзки „на инат“. За да отмъстите на бивш партньор или да накарате сегашния да ревнува. И в двата случая резултатът ще ви навреди.

Везни

Спокойно и безметежно ще е настроението на работното място. Дали заради горещините, дали от отегчение, но всеки ще си гледа работата, никой няма да се опитва да натрапва мнението си на останалите, а шефът няма да прави забележки за дреболии. Текущите задачи няма да ви изненадат и понеже ще сте спокойни, в добро настроение, ще се справяте по-бързо от обикновено. Със сигурност ще очаквате поне похвала за добре свършената работа (и ще я получите), но на повишение на този етап не се надявайте.

Намерете начин да повишите квалификацията, знанията и да подобрите уменията си. Използвайте възможностите на световната мрежа. Всякакви уебинари или други неприсъствени форми на обучение ще са ви от полза. Особено ако са безплатни.

По отношение на финансите бъдете предпазливи. Консултирайте действията си с професионалисти и не вярвайте на външни внушения за печеливши сделки.

Скорпион

Нищо не би могло да възпрепятства напредъка ви, ако сте достатъчно активни, инициативни и самостоятелни. При това във всички направления. През първите дни от седмицата приоритетни ще са въпросите, свързани с професионалната реализация. Всяка допълнително свършена работа ще е източник и на допълнителен доход.

Може да не е голям, но ще е навременен. Успоредно с това ще трябва да „отхвърлите“ и някои домашни задължения, които от доста време отлагате. Ако е било основателно, то сега причините за отлагането вече няма да са актуални и няма как, щете не щете ще се наложи да си свършите работата.

Ежедневната работа няма да ви лиши от почивка. Ще разполагате с достатъчно свободно време и достатъчно подходяща компания, за да си организирате каквито ви се искат развлечения. За предпочитане е да са „нискотарифни“, а както знаете, близкият контакт с природата може да се осъществи и съвсем безплатно.

Стрелец

Предстои динамичен период, наситен с преживявания и емоции. Ще се наложи да действате бързо, но не и прибързано, навременно, но не и хаотично. Отношението на околните ще ви покаже високата им оценка и ще ви зареди със самочувствие. Погледната отстрани, ситуацията ще създава впечатление, че нищо не може да бъде направено без участието ви и че никой не може да се справи без препоръките ви. Може да е малко затруднително, но ще ви даде възможност да стабилизирате позициите и да утвърдите авторитета си.

Въздържайте се от участие в случайни и развлекателни разговори на работното място. Няма как да спрете клюките, но поне ще блокирате възможността да ви въвличат в интриги.

Не се надявайте на планирани допълнителни приходи. Ако получите такива ще е въпрос на случайност, награда на състезание, викторина или печалба от моментна лотария. Стойността им, разбира се, ще е минимална и няма да се отрази сериозно на финансовото ви състояние. Ще се отрази положително на личните отношения, защото ще можете да организирате някакво развлечение за близките си и любимия човек.

Козирог

Често ще се налага да излизате от състоянието на обичайния си комфорт. Всички задачи, които ви възлагат ще са познати, изпълними, но спешни. А нерядко ще сте принудени да вършите няколко неща едновременно. Хубавото е, че сте в състояние както да се концентрирате, така и да разпределите вниманието си, когато се налага. Околните ще са непривично дружелюбни, дори колегите ще ви предлагат съдействие.

Подхождайте предпазливо към опитите им за сътрудничество, имайте си „едно наум“, че може да се опитват да се възползват от грешките ви. Романтични преживявания ще има и ще са впечатляващи, стига да не започнете любовен роман на работното място. Ще си навлечете проблеми, с които ще се налага да се справяте дълго и досадно.

За почивки и развлечения се съобразете с желанията на членовете на семейството. Ще оценят усилията ви и ще ви зарадват с куп дребни, но приятни изненади.

Водолей

Признайте си, нерядко се случва да попадате във „филмови ситуации“, които дори не сте и предполагали. Може да са странни, но пък удовлетворяват жаждата ви за приключения. Сценарият ще е подобен през тази седмица. Изненадите ще са различни, понякога смешни, понякога странни, но в никакъв случай вредни.

Ще са просто поредният елемент от биографията ви, за който ще можете да разказвате в приятелска компания. Ще се отразят положително на въображението ви и е много вероятно да ви споходят оригинални идеи за разширяване на бизнеса или професионалното ви влияние. Внимавайте с кого ги споделяте. Даже помислете дали изобщо трябва да ги споделяте, докато са в „суров“ вид. Направете го в момент, в който ще можете да презентирате успехите си и да спечелите привърженици.

Не пропускайте участие в публични мероприятия, свързани както с професионалните, така и с неформалните ви интереси. Ще разширите кръга на познатите си и възможностите за изява. Личните отношения ще са спокойни, и дори да е имало някакви търкания в семейството, ще загубят остротата си.

Риби

Ще се наложи да се справите с някои сложни житейски ситуации повече от веднъж. Единият ви помощник е силната ви интуиция, а другият са близките приятели, на които имате безпрекословно доверие и могат да ви споделят опита си. Не е изключено тези ситуации да са в резултат на предишни ваши действия. Фактът, че се появяват със закъснение до известна степен омекотява ефекта им.

Освен това е подсказка, че трябва да анализирате по-задълбочено действията си. Обстановката на работното място на моменти ще се нажежава. Не се вторачвайте в дреболии и не вярвайте на щедри обещания. Както знаете, безплатните обеди отдавна ги отмениха.

Ако сте с дългогодишен семеен опит не оставяйте любимия човек да скучае. Заявявайте присъствието си по подходящ начин, за да освежите отношенията. Препоръката към необвързаните е да не чакат повторна покана, а да преценят дали наистина имат интерес преди да откажат предложение за среща.

Източник: Аз Жената