Супер трик! Ето как батерията на телефона ви да издържа по 4 дена!

Вероятно си мислите, че зареждате правилно телефона си.

За да проверите дали наистина е така, добре е да прочетете следващите редове. Вероятно вие или ваш приятел сте останали разочаровани от факта, че батериите на новите телефони не издържат дълго време.

Знаете ли обаче, че вината за това е изцяло ваша?

Когато батерията започне да ви предава, ви се налага да зареждате все по-често телефона си. Стига се до момент, в който той трябва да стои включен почти постоянно в зарядното устройство. Противно на масово разпространения мит, телефонът в никакъв случай не трябва да се зарежда на 100%.

Вероятно повечето от вас допускат точно тази грешка, защото така са ви посъветвали, когато сте си купували телефона. Представители на компания, която се нарежда сред най-големите производители на батерии за мобилни телефони, казват, че зареждането на батерията на 100% е огромна грешка.

В никакъв случай не я зареждайте на 100%

Те разкриват, че когато батерията се зареди изцяло, започва да генерира електричество на малки порции, а това помага за поддържане на състоянието й. Без оглед на това дали си давате сметка или не, по този начин допринасяте за износването на батерията ви за много по-кратък срок от време.

Това означава, че задължително трябва да изключите вашия телефон преди да се е заредил изцяло. Същата компания съветва да зареждате телефона си често и на малки порции. По този начин си гарантирате, че ще можете да го използвате по-дълго време без батерията да ви създава проблеми.

Освен това всеки собственик на мобилен телефон трябва да знае, че батериите са изключително чувствителни на прегряване.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Специалисти препоръчват по време на зареждането на батерията да сваляте капака на телефона. Ако спазвате всички тези правила, ще можете да използвате мобилния си телефон по-дълго време, като при това батерията няма да ви създава проблеми. Изпробвайте тези препоръки и сами ще се убедите, че ще има огромна разлика.

Батерията ви ще издържа много по-дълго в сравнение с преди.

Ако преди след зареждане батерията на телефона едва ви е изкарвала до края на деня, спазвайки тези правила и ще промените нещата. С тях ще си гарантирате използването на телефона си цели 4 дни, без да се налага да го зареждате. Може би ви звучи невероятно, но това е факт. Препоръчваме ви да пробвате и ще се убедите сами. Разкрийте тези съвети и на вашите близки.