Тегав петък ще е – силни ядове, сблъсък с трудности и неудобства за 3 зодии

Спорен и доста зает ще бъде този петък. Денят ще постави на изпитание не малка част от представителите на зодиака, за това бъдете внимателни и не пропускайте дребните детайли.

Дневен хороскоп

ОВЕН

Силни ядове  

Денят ви ще започне спокойно, и въпреки че осъществяването на целите ви се движи успешно, у повечето Овни нервността ще е доста висока. Мнозина от родените в знака едва ли ще успеят да я овладеят. Положете максимални усилия, защото ситуацията може да прерасне в непредсказуем конфликт.

ТЕЛЕЦ

Сблъсък с трудности        

През този ден на голяма част от Телците им предстои делово пътуване, което  за повечето от родените в знака ще означава добра възможност за реализация на деловите цели. Късметът ви е добър, но възниква напрежение във взаимоотношенията, което може да ви лиши от очаквания успех.

БЛИЗНАЦИ

Освободете се от негативната емоционалност

За да достигнат успехи и въобще да се промени ситуацията, в която се намират Близнаците, е необходимо да се освободите от всичко, което ви потиска. Това е първото и задължително условие за началото на едно ново и различно развитие. Колкото и да е трудна решителната крачка, в момента е задължителна.

РАК

Делова сполука

Благоприятен ден за реализиране на делови цели и за постигане на парични печалби, но труден за преговори и за осъществяване на сделки. С голяма настойчивост трябва да владеете нервите си, за да не последват вреди поради невъздържаност.  Денят е много добър за партньорско взаимодействие.

ЛЪВ

Изразителна любовна емоционалност

Засилената емоционалност и любовното настроение са характерни за голяма част от представителите на Лъв. Петък подчертава, че всички родени в Лъв са облагодетелствани за парични печалби. При осъществяване на материалните цели ще получите навременна помощ на близки или приятели.

ДЕВА

Чудесни постижения

Много успешен и ползотворен ще е петък за Девите. Деловите ви позиции са изключително стабилни, а удовлетворителните постиженията в сферите, свързани с вашите интереси са извън съмнение. Относно провеждането на преговори може да възникнат по-емоционални разисквания.

ВЕЗНИ

Нерви и неудобства

Денят е изпълнен с лични неудобства, които не е трудно да преодолеете. Личи че мнозина са двойствени и нестабилни, но ако действате напористо ще достигнете до добри резултати. Днес преговорите ще са мъчителни. На онези, на които се налага да водят такива следва да действат твърдо и решително.

СКОРПИОН

Реални условия за успех

Благоприятни възможности, ярки дадености за професионален и финансов успех, а също и сполука при осъществяване на личните цели. С тази характеристика петък се оказва твърде хубав и надежден. За някои от представителите на зодията този ден се свързва с неочаквано нова делова ситуация в бизнеса.

СТРЕЛЕЦ

Силен личен късмет

Поради личен късмет и добро стечение на обстоятелствата, представителите на Стрелец ще имат шанса да реализират личните си цели през този ден. Не така благоприятно изглежда работният ден. В службата се очертават силни противоречия, които в повечето от случаите прерастват в скандали.

КОЗИРОГ

Успех в делата и нови възможности

От гледна точка на конкуренти действия, петък е твърде успешен за представителите на Козирог. Възможностите ви за реализацията на желани резултати са изразителни. За доста от действащите в бизнеса възникват трудни ситуации във взаимоотношенията с деловите партньорите.

ВОДОЛЕЙ

Укрепване на позициите

И за Водолеите този ден е изпълнен с острота и напрежение, които в повечето случаи се свързват с невъзможността за реализиране на професионалните намерения или на цели и проекти от финансово естество. За сметка на това петък е твърде положителен за реализиране на делови контакти.

РИБИ

Пред хубави промени

Петък е особен от гледна точка на целеви успехи. Във финансово отношение може да останете разочаровани поради несполука, а в някои случаи не изключено да се достигне до загуби. В сравнение с възможностите, които се разкриват през този ден определено може да се твърде, че е превъзходен.

Източник: blitz.bg