Променя ли се кармата при промяна на фамилията на жената?

Тя се променя много, защото когато се омъжи, тя приема част от неговата съдба. Какво означава „приема името“? Това не означава, че тя ще отговаря за неговите действия. Това означава, че тя ще трябва да сподели своя начин на живот.

Например, ако съпругът е военен и е принуден да пътува до различни места, тя ще трябва да пътува с него. Или ако съпругът например плува в морето, моряк е, тогава ще трябва да остане у дома си в продължение на шест месеца, да речем. Т.е. тя отнема част от свободата в живота си. И тук името, което тя приема, също я засяга.

И много често можем да кажем, че приемането на фамилията на мъжа е фатално важно за жената. Семейството също влияе, определено, защото сега носи името, вида и вибрациите му. Искам да кажа, че същото се случва и от страна на мъжете. Ако той, например, се жени, бидейки наясно, че жената няма благочестиви намерения, тогава тя може да оскверни фамилията.

Или обратно, ако жената е благочестива и има добра съдба, тогава има моменти, когато може да издигне мъжа до невиждани висоти.

 Между другото, както е било и с Наполеон Бонапарт. С помощта на своята любима Жозефин той става император. Ето този момент на санскрит се нарича „момент на съдбата“. Дали ще се омъжите, или имате деца, избор на професия, изборът на страна – той се нарича на санскрит „израстване“ „момента на съдбата“. Т.е. Вие в този момент правите избор, а този избор ще се отрази на по-нататъшния ход на събитията.