Тита проговори за новата си песен „Първа среща“

Тита откри летния сезон с най-новата си песен „Първа среща“.

Хитовата изпълнителка изненада феновете си с нестандартен видеоклип, в който тя и екипът й са заложили на тийнейджърските емоции и на цветните декори.

Визията на изпълнителката във видеото е като на кукла, а участниците в клипа са разделени – момичета и момчета, като помежду им е издигната стена.

Ефектните танцьорки също допринасят за представянето на историята по интересен начин.

Какво още разказва Тита за песента и видеото към „Първа среща“ пред TrafficNews, вижте в следващото интервю :

– Колко време и къде снимахте видеото към песента „Първа среща“ ?

– Създаването на клипа отне повече време, отколкото предполагах. Снимахме до 3 часа през нощта. Беше много изморяващо, поради постоянното танцуване и тичане, но при подобна продукция, най-важно е да запазиш позитивизма и енергията си до края. Декорите и всички елементи, които виждате, са създадени специално за клипа на „Първа среща“, а само построяването и подреждането им отне 3 дни преди снимките.

Те се проведоха в едно от огромно студио в София, за да има къде да поберем всички над 150 2D и 3D елементи от декора.

– Кой е писал текста на песента ?

– Текстът на „Първа Среща“ е творба на Боро Първи. Това може би ви изненадва, поради стила на песните, с които е познат, но той е един наистина изключително талантлив артист. Още, когато чух текста за първи път, знаех, че ще стане прекрасна песен от него. Много благодаря на Боро за съдействието.

– „Първа среща“ е романтична песен. Героинята е влюбена и пее „Всеки път с теб е като първа среща“, свързваш ли тази песен с личния ти живот ?

– Разбира се, не мога да си представя живота си без любов, тя ми дава много енергия и сили. Често съм споделяла, че има огромни разлики между Тита и Христина в реалния живот, но този път си признавам, че случващото се на героинята на песента много ми напомня на моята първа среща преди 4 години, когато се чувствах по подобен начин – много развълнувана, напрегната и с пеперуди в стомаха. Тази среща беше с настоящния ми приятел, така че може да се каже, че я свързвам с него.

– Чия е идеята за сюжета?

– Идеята за сценария на клипа беше на невероятния Кирил Киров – Кико, който винаги предлага главозамайващи идеи и много се възхищавам на артистичното му въображение. Идеята беше стилистиката на видеото да напомня на 60-те години на миналия век, както и “pin-up” визията, но в същото време пречупена през гледната точка на едно модерно момиче. Приложихме тази идея с помоща на прекрасните гримьори, фризьори и стилисти, които бяха част от екипа и много им благодаря за невероятната работа.

– Харесва ли ти да разнообразяваш ? Визията ти във видеото е много по-различна от видеото към дуета с Боро Първи, например.

– Наистина цялостната ми визия в продукцията „Първа среща“ се различава много от проектите, които сте виждали от мен досега. За мен беше огромно удоволствие да имам възможността да работя по нещо по-различно и да мога да израся себе си по нов начин. Остава само да видим дали ще се хареса и на вас !

– Да очакваме ли още изненади от теб през лятото ?

– Въпреки че създаването на „Първа среща“ беше много изморително и трудно, в крайна сметка то ми въздейства много зареждащо и ме мотивира да продължавам да работя, дори на още по-високи обороти. Лятото се очертава да бъде натоварено, с много участия и нови проекти. Обещавам изненади, по които вече работя!