Златка Райкова и Благой Георгиев го закъсаха бая! (Снимки)

Луксът, за който Златка Райкова не спираше да говори през последните месеци, вече е на финалната си права. Или поне така изглежда от последните морски кадри на двойката в социалните мрежи.

Ако доскоро плеймейтката и възлюбеният й Благо Джизъса отмаряха сред екзотика и палми, вече ще събират тен на доброто старо родно Черноморие, пише „Хотарена“. В момента двамата са в Обзор и разпускат в хотел за… 40 лв. на вечер.

Нискобюджетният хотел не е на самия плаж, каквото условие Златка има обикновено, но пък предлага безплатен интернет, с който, както добре се вижда – двамата „инфлуенсъри“ разполагат денонощно.

Освен че ще спестят от нощувки, бъдещите родители няма да се бръкнат нито стотинка за чадъри и шезлонги, нито около басейна, нито на плажа, който е на стотина метра според обявата на хотела. Все пак трябва да се пести за бъдещето на детето им.

За скучаещите си посетители, хотелчето предлага тенис на маса и билярд. За да поддържа мускулите си обаче, на Благо Джизъса му се налага да ходи до центъра на града, където е бил забелязан да тренира в местната фитнес зала.

Прави впечатление, че за разлика от предишната си почивка в Дубай и други престижни дестинации, семейството не „тагва“ моментното си местонахождение.

Припомнете си, че докато беше в Дубай, двойката заля мрежата с десетки постове демонстриращи луксозен начин на живот. А сега са потънали в нелегалност.