3 съвета за красота на Ева Мендес

Ева Мендес разкрива своите бюти тайни и дава ценни съвети на всички дами.

Актрисата споделя, че пиенето на топла вода с лимон всяка сутрин е идеалният заместител на кафето, който помага не само за свежестта, но и за красивия външен вид.

Именно с тази тайна тя осигурява и блясък на лицето, и хидратация – нещо, което прави кожата красива. Можете да видите специално подбраните топ 3 на съветите за красота на Ева Мендес.

Ето кои са те:

1. Почистване на лицето

Едно просто решение за почистване на грим от лицето е… в кухнята. Точно така. Мендес споделя, че използва постоянно масло от кокос върху влажна кърпа или памучен тампон за почистване. Освен за почистване на грим и лице, красавицата го използва в маските си за коса и тяло.

2. Използвайте парата в банята

Не става въпрос за отваряне на порите и почистване, но за дълготрайност на грима. „Вярвате или не, след като си сложа грим, ако искам да остане цял ден върху лицето ми, влизам и си слагам горещ душ и оставям парата да го фиксира. Звучи странно, но работи!“, споделя Ева Мендес.

3. Не просто руж на скулите…

Ева Мендес споделя съвет за красота, който е получила от своята майка. „Когато слагате руж от какъвто и да е тип, не пропускайте носа. Нанесете малко и върху него. Това създава по-естествен, целунат от слънцето външен вид.“, споделя актрисата.