5 причини жените от зодия Дева да се провалят във връзките си

В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Овен,  Телец,  Близнаци, Рак, Лъв днес ще ви кажем къде бъркат Девите.

Критична

Жените от зодия Дева имат особено странно хоби – да критикуват. Ако искате да бъдете с девица трябва да изглеждате перфектно, да имате маниери на кралска особа, защото половинката ви гледа под огромна лупа. Тя е много наблюдателна и аналитична, ако си мислите, че няма да забележи малките гънки, образували се по леглото, жестоко се лъжете.

НЕ ПИПАЙ!

Никога не си позволявайте да пипате нещата на жената от тази зодия. Тя знае точното мястото на всичко и веднага ще разбере, ако сте пипали нещо, дори да си мислите, че сте го оставили точно както тя го е оставила.

Четете още;

5 причини жените от зодия Лъв да се провалят във връзките си

Никога не признава, че греши

Жените родени през края на август и началото на септември никога няма да признаят, че грешат или, че дадено решение е по-добро от тяхното. Не си губете времето да я убеждавате в обратното, тя вярва, че е най-добрата във всичко.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Дева се провалят във връзките си

Сбогом, смях и забавления

Ако искате да бъдете с тази жена трябва винаги да сте учтив и маниерите ви да са на висота. Бъдете умерени и не правете резки движения около нея, дръжте се сериозно все едно сте на погребение. Девата не може да се отпусне и да се забавлява и ненавижда шумните места.

Девица-Мръсница

Всеки казва, че девите са лоялни, надеждни, романтични и верни половинки, но истината не е точно такава. Девата може да ви бъде вярна, ако сте всичко, което ТЯ иска, ако се държите както тя иска, ако понасяте критиката й… Но, ако не покривате някой от високите й критерии, вашата Дева ще си отиде завинаги. Е, преди да събере смелост да ви напусне, ще ви изневерява, ако сте късметлия ще е само с един

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова