Анелия разкри: Втора сватба – да, второ дете – не! (Истината за Коко Динев от първо лице)

Анелия определено не обича да се въвлича в интриги и скандали или да говори за личния си живот, но този път бе по-откровена от много други, пише HotArena.

Изпълнителката на „Дай ми още“ гради своя път до голямата сцена дълги години и с много труд, вместо да мине напряко – с много медиен шум, скандали и интриги.

Тя не иска да коментира нито дали се чувства ощетена откъм награди, нито други сплетни в жанра, които оставя на другите свои колежки. Сред тях единствените й приятелки са Андреа и Цветелина Янева.

Името на Анелия все пак често е спрягано в различни слухове, които все си остават без потвърждение. На въпроса дали има мъж до себе си, тя само се усмихва дяволито и намигва. Който както иска да го приема.

Певицата е категорична, че между нея и Коко Динев няма никакви интриги и скандали. Те са създавани и преекспонирани от околните. Анелия е наясно, че щом има дете от бизнесмена, няма как името й да не бъде свързвано с неговото.

Въпреки това тя споделя, че двамата имат напълно нормални отношения като разведени родители на дъщеря им Ивон. И двамата са поели по своя път и контактите им се свеждат само до детето им. Певицата се опитва да бъде разбираща и помагаща майка. Не натоварва наследничката си с болни амбиции и иска да я остави сама да избере своя път.

А за личния си избор за бъдещето, Анелия не иска да говори. Тя запазва най-съкровените си мечти за себе си и се надява те да се раализират, за да станат достояние на всички. В професионален план ще продължи по добре познатия и изпитан за нея път. Той за някои може да изглежда скучен, защото не прави мега проекти, но пък е доказано успешен.

В личен план Анелия също има ясни виждания за това какво иска и какво не. Тя е категорична, че не желае да има второ дете и само чудо би променило мнението й. За сметка на това, е по-склонна да мине отново под венчилото. Но би го направила само с някой много специален човек, който отново да я убеди, че има смисъл в брака, пише „ШОУ“.