Арнолд напуска ”Звездни стажанти” заради Тръмп

Арнолд Шварценегер оповести, че напуска риалити шоуто „Звездни стажанти“, в което като водещ пое щафетата от Доналд Тръмп

След като стана президент на САЩ, Тръмп непрестанно критикува „Звездни стажанти“ и наследилия го като водещ Шварценегер заради слабия зрителски интерес.

69-годишният актьор и бивш губернатор на Калифорния, който е известен с репликата „Ще се върна“, произнесена от него във филма „Терминатор“, заяви пред сп. „Емпайър“, че не предвижда да се завърне в шоуто дори ако създателят му Марк Бърнет поиска това от него.

„Всеки миг от работата ми с Ен Би Си и Марк Бърнет ми достави голяма радост“, каза той – „Всички, от актьорите и снимачния екип до отговарящите за маркетинга, заслужават отлична оценка. Разбира се, бих работил отново заедно с тях в друго предаване. Но тъй като Тръмп е замесен с шоуто, хората не искат да участват като зрители, спонсори или по някакъв начин да поддържат ‘Звездни стажанти’.“

Шварценегер увери, че получава ласкави отзиви за участието си в шоуто, пишат от БТА. Според него обаче хората не искат повече да гледат предаването, след като в надписите му виждат името на Доналд Тръмп като изпълнителен продуцент.

„Когато хората виждат, че Тръмп все още е замесен като изпълнителен продуцент и получава пари от шоуто, половината от хората започнаха да бойкотират „Звездни стажанти“, отбеляза Шварценегер.