Бащата на Алекс: Сватбата истинска ли беше?

Последната мисия на звездите във VIP Brother предизвика много емоционални реакции у съквартирантите.

Участниците в шоуто трябваше да „замръзват“ и да не говорят или да се движат, когато чуят музика да озвучава къщата, без значение какво се случва с тях. Още щом чуха условието, всички се досетиха, че в шоуто ще влизат техни близки, а те няма да имат право да им казват нищо.

Първи влезе съпругът на Джулиана Гани – Станимир. Той й донесе любовно писмо и моментално я прегърна и целуна.

„Ти си моята мечта, моята сбъдната мечта. Бих се оженил пак за теб. Ще се справиш. Ти си най-красивата и най-умната в тази къща„, каза приятелят на Гани, цитиран от „Блиц“. Блондинката избухна в сълзи.

След това посетена от любимия си бе Енджи Касабие. Съпругът й влезе с цветя само за две минути, каза й, че я обича и я чака отвън. Рабих обаче избухна в сълзи, не издържа и си тръгна. Диетоложката не трепна и не пусна сълза.

Наред бе красивата Миглена Каканашева, която посрещна своята обичана майка.

„Искам да кажа няколко неща, за твоята изгубена малка сестричка. Чувала съм и съм чела, че децата избират своите родители. Ти си избрала нас, не знам защо, може би Бог така е решил. Трябва да знаеш, че каквото и да се случва, който и да е срещу нас, ние сме едно семейство и се борим заедно. Ти си моят малък боец, който устоява и се бори за всичко, в което вярва. Обичам те, много хора те подкрепят. Всички вярваме в теб“, каза тя на Мегз, докато дизайнерката плачеше пред нея.

После влезе и майката на Тото – Ани.

„Много те обичам… Здравей. Искам да знаеш, че си чудесен млад мъж на 26 години, който се справя прекрасно тук. Много съм горда с поведението ти. Човек понякога в живота взима най-правилните към момента решения, дори и след това да не ги има за правилни. Не с всички се гордеем, но можем да се учим. Много те обичам и всички много те обичаме. Много се вълнувам“, каза тя и рапърът се разплака.

„Ти си най-прекрасният син, който майка може да има. Много те обичам“, каза за довиждане тя, също плачейки.

В къщата влезе и дъщерята на Сашка – Христина. Тя заяви, че майка й й е фаворит и иска да спечели. Биг Брадър се смили над Сашка и разреши на всички да мърдат, за да прегърнат малкото момиче. Детето много се зарадва и бе „нападнато“ от усмихнатите участници.

При Маргарита Хранова пристигнаха синовете й Кристиян и Кирил и внука й Иван

„Щастливи сме, че успяхме да те видим. Само целувки от всички имаш. Вярваме, че ти ще спечелиш. За нас ти си победител“, казаха те.

Докато всички съквартиранти посрещаха роднините си, Александра Богданска не спираше да плаче и да повтаря, че за нея никой няма да иска да дойде. Останалите участници я успокояваха, но тя бе неутешима. Най-чаканият баща в държава все пак прекрачи къщата.

Алекс, здравей тати. Зетко, здрасти и на теб. Държите се странно, връщате ли ми нещо? Алекс, аз съм с теб, тати. Всички те обичаме. Радвам се, че си ми дъщеря, радвам се, че си ми зет. Много успех ви желая. Аз бих присъствал на вашата сватба, ако знаех, че е истинска. Просто не знаех, че сватбата е истинска“, каза Милан Богдански.

Тогава „Биг Брадър“ даде на всички да мърдат. Богданска се нахвърли с радост върху баща си, а той й каза: „Хайде сега, дай да си видя зета“.

„Чакай да те попитам, старши, даваш ли ми ръката на дъщеря си?“, запита Дани и получи положителен отговор.

Епизодът приключи без да видим близките на Дани Петканов.

Източник: dir.bg