Хороскоп за седмицата 30 септември – 6 октомври

Овен

Не надценявайте възможностите си. С каквото и да се захванете помислете предварително дали здравословното ви състояние позволява предстоящите натоварвания.

Не се надявайте на допълнителни приходи. Както и не се включвайте в съмнителни сделки, „гарантиращи“ получаването на бързи пари. Единствените експерименти, които можете да си позволите са свързани с текущата ви работа при това, ако разполагате с достатъчно време за резервни варианти при лош резултат.

Телец

Не всички събития ще се случват според предположенията ви. Не драматизирайте излишно. В повечето случаи резултатите ще са плод на ваши решения (сегашни или предишни), а не на лош късмет.

Финансовото ви положение ще е стабилно, не е изключено да получите малки допълнителни парични постъпления. Създайте си запаси, скоро ще имате нужда от такива.

Близнаци

Действайте активно в предпочитаната от вас насока. Изграждайте си планове, но не ги споделяйте и не ги обсъждайте преди да сте ги стартирали. Чуждото мнение само ще ви обърка и зареди със съмнения.

Избягвайте споровете с любимия човек. Мнението ви може да е различно по редица въпроси, но винаги можете да намерите подходящо решение. Осигурете си достатъчно самостоятелност, за да мислите творчески.

Рак

Проблеми, с които се опитвате да се справите от няколко месеца ще достигнат кулминацията си. Не ги възприемайте като „края на света“. Ако не позволите на емоциите да надделеят над разума всичко ще се реши във ваша полза.

Юридически въпрос, който може да е свързан с имущество, ще получи отговор, точно когато най-малко очаквате. Ще изпитате облекчение от факта, че вече няма да ви се налага да се занимавате с него.

Лъв

Много е важно през тази седмица да мислите в перспектива и да не „лежите на стари лаври“. Постигнатото до момента не е малко, но не е достатъчно, за да ви осигури стабилни позиции за дълго време. Не се възгордявайте.

Предстоят вълнуващи емоции в личен план. Не мислете, че вашето мнение е единствено правилното. Бъдете отстъпчиви и ще установите, че често тази тактика е по-полезна.

Дева

Ще ви предложат вариант за допълнителна или по-добра работа. Не бързайте с отговора. Проучете задълбочено за какво става дума и дали ще имате възможност за самостоятелно творческо развитие или само за повишаване на приходите. Първото е за предпочитане.
Отстоявайте активно житейската си позиция. Не участвайте в публични мероприятия с манипулативен характер.

Везни

Преживяванията ще са разнообразни. Ще се случват разни комични ситуации както у дома, така и на работното място. Забавлявайте се, но не отлагайте текущите задължения, особено тези, които са свързани със семейството.

Предстоят и нови контакти, които може да ви ориентират към ново хоби или друг вид неформално увлечение.

Скорпион

Ако имате намерение да сменяте работното място или да стартирате нов проект, то съобразете се с факта, че през тази седмица не е подходящо да го правите. У дома може да се случат изненадващи неприятности, предизвикващи страхове, опасения, нестабилност. Ще се справите, ако отделяте достатъчно време за почивка и възстановяване на силите.

Финансовото ви положение ще е без промяна и ако не прекалявате с разходите, ще е достатъчно стабилно.

Стрелец

Не е изключено да попаднете на скъпо струваща стока, която от доста време мечтаете да притежавате и да я намерите на изгодна цена. Проверете показателите ѝ и сравнете с подобни от същия клас. Ниската цена може да се окаже уловка или пък условията за продажба да са подвеждащи.

Ако се наложи намалете обичайните разходи, но не прибягвайте до заеми.

Козирог

Ще се случат промени, независимо дали ги искате или не. Част от служебните ангажименти може да не са ви приятни и да се отразяват негативно на тонуса ви. Помислете как най-бързо бихте могли да възстановите силите си и не се сравнявайте с околните.

Бъдете готови за изненади от личен характер. Може би е време да проявите малко повече инициатива.

Водолей

Предложенията ви, колкото и да са необичайни, ще се радват на широка подкрепа и одобрение. Част от тях ще могат да се реализират незабавно, а друга част ще бъде заложена като колективен проект за участие в публично събитие. Наблюдавайте процеса на всичките му етапи.
Компенсирайте отсъствието си от къщи или липсата на достатъчно време за любимите хора с някакво развлечение, което ще ги зарадва.

Риби

Изключително важно е през тази седмица да оптимизирате личната си организация. Ако обстоятелствата ви позволяват да се заемете с нещо ново, то направете го, но без да разпилявате вниманието си с допълнителни ангажименти. Преминете към следващата дейност едва след като довършите започнатото.

В същото време не е желателно да се натоварвате с всички домашни задачи. Тях ги разпределете между близките си и участвайте по силите си.