Кали с нови ужасяващи разкрития за бруталното изнасилване

„Аз самата имам вина за сексуалното насилие, което бе упражнено върху мен преди повече от 20 години”.

Изненадващото признание направи в телевизионно интервю фолкпевицата Кали. Тя изживяла всичко много тежко, за ужаса споделила само на мъжа, с когото била обвързана по това време.

Не искала да казва на други свои близки, защото се страхувала, че ще убият насилника и нещата ще станат още по-зле. Не подала дори сигнал в полицията, тъй като изпитвала срам.

Изпълнителката на „4-4-2” разказа разтърсващата драма още по време на участието си във „ВИП Брадър” през 2014 г., но едва сега сподели, че самата тя имала вина за изнасилването.

Драмата се разиграла в средата на 90-те, когато тя била 20-годишна все още изгряваща певица и работела като сервитьорка в съмнителен бар. Част от работата й включвала да флиртува с клиентите, за да ги привлича отново да се върнат в заведението.

В бара често идвало момче, което открито сваляло Кали и оставяло тлъсти бакшиши. Една вечер младежът заедно с двама свои приятели й предложил да я закара до дома й, тъй като вече било късно.

„Трябваше да ми светне червената лампа, че няма какво да правя с трима реално непознати мъже в едно такси посред нощ”, съжалява днес певицата. Тогава за нея било нормално да приеме предложението да бъде изпратена до дома й.

Но вместо в къщи, Кали се отзовала в хотел в покрайнините на София. И младежът, който й бил голям мераклия, правил секс с нея в хотелската стая.

„Тогава с мен се случи нещо крайно унизително и неприятно. Дни след това не можех да седна на стол, беше ми изключително зле”, казва чалга дивата.

Тя призна и че не е съпротивлявала, защото смятала, че ще стане още по-страшно – може да бъде пребита или пък да й се изредят и двамата приятели на насилника.

Месеци след гаврата пък Кали изпитвала неистов страх да бъде докосвана от мъже. Днес красавицата споделя, че вече се е отърсила от ужаса, макар и да не го е забравила, пише „Таблоид“.