Камелия подпийнала, налетя на чичковци (Всичко за резила)

Камелия за пореден път показа, че няма никакви задръжки на сцената.

Огън момичето на попфолка, което вчера чукна 46 години, не се дава на десетилетията и го раздава като същинска млада палавница. На едно от последните си участия Камелия премина всички граници с феновете и се развихри повече от всякога, видя България Днес“.

Настроена за палави емоции, Ками не спря цяла вечер да флиртува с мъжката половина от почитателите й, типично в неин стил.

Тайни шушукания на ушенце, кръшни танци и показване на всичко мило под роклята забавляваха непознатите подпийнали чичаци. Певицата не се засрами дори да опипва мъжете, които видимо бяха заслепени от прелестите на фолкаджийката.

Камелия безспорно е една от най-разкрепостените и сексапилни певачки. Откакто скъса оковите на „Пайнер“ и работи сама, тя не спазва никаква дистанция с феновете си. Лудите купони с Камелия в родните чалготеки са всеизвестни и клубовете се пръскат по шевовете, когато блондинката пее.

Явните флиртове на певицата с непознати мъже не й попречиха да сподели любовта си към дългогодишния си партньор Цветин. Двамата преди дни отпразнуваха своята 19-годишнина.

„19 години от първата целувка, от първото усещане. Обичам те!“ – разнежи се Камелия в социалната мрежа.