Камелия слага в джоба си Преслава и Галена по приходи! Чалга фурията ще стане милионерка в края на годината

Иконата на попфолка Камелия ще стане истинска милионерка в края на годината.

Турнето на певицата в САЩ, стартира на 20 октомври и ще завърши на 2 декември.

От обиколката в Чикаго, Лас Вегас, Вашингтон, Денвър, Бостън, Сиатъл и Ню Йорк Ками ще прибере близо 100 бона, при това цялата печалба ще е за нея, тъй като няма музикална компания и продуценти, с които да дели.

Декември месец пък графикът на Камелия е запълнен до дупка.

След като напусна „Пайнер“ Камелия трупа пачка след пачка, макар че не е сред топ имената в бранша, тя се радва на значителен интерес заради неостаряващите си парчета.

Откакто е сама Камелия лавира с хонорара си, но не пада под 4 бона. По време на изявите си пее на живо, а от няколко години води със себе си и духовия оркестър „Виво Монтака“.

„Когато Камелия пее, клубовете се пръскат по шевовете. Не можем да си обясним това явление, тъй като от години не е издавала хит. Има в нея някаква магия, умее да прави купон.

Комуникацията й с публиката е ненадмината. Не се надува и вероятно това я държи актуална“, споделя пред ШОУ управител на софийска чалготека.

Отделно от ангажиментите на сцената, банковата сметка на Ками ще набъбне и с участието й в„Гласът на България, откъдето като ментор ще прибере поне 50 хилки.