Звезди от „Под прикритие“ трупат пачки

Актьорите от сериала „Под прикритие“ тръгват на турне из САЩ и Канада

Екранните любимци от хитовия сериал „Под прикритие“ здраво трупат пачки с нова схема, този път театрална – пише „България днес“. Част от актьорите тръгват на звездно турне из САЩ и Канада в края на месеца – отбелязва изданието.

Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Снежана Макавеева и Явор Бахаров ще пътуват с представлението „Агенти“, което вече три сезона радва българите. От канадските Монреал и Торонто през Чикаго, Бостън и Ню Йорк в Съединените щати нашите звезди ще трябва да попътуват над 4000 км на Новия Континент, ако искат да зарадват нашите сънародници, на които им се гледа роден театър.
На какво е способен човек, когато е притиснат до стената? Според гениалния майстор на интригата Дейвид Мамет – на всичко! Четирима отчаяни агенти на недвижими имоти са принудени да продадат и невъзможното, за да не бъдат уволнени. В тежките времена на световна финансова криза в Чикаго „отличници“ и „загубеняци“ имат 48 часа, за да оцелеят в офисната джунгла.

„Хората в цяла България ни посрещат изключително топло. Вярно е, че ни познават от малкия екран, но живата връзка носи магия, която не може да се замени дори с кинолента“ – твърди звездата от „Под прикритие“ Ивайло Захариев, който всъщност е инициатор на турнето.

Постановката „Агенти“ тръгва на турне зад океана