Крадци нападнаха Ким Кардашиян с пистолет в Париж

Риалити звездата Ким Кардашиян преживя истински ужас в Париж, след като крадци я нападнаха с пистолет в апартамента й и откраднаха бижута за няколко милиона долара. 

Инцидентът с брюнетката се е случил снощи, като според говорителката й „тя е физически невредима, но много уплашена.“ Според информацията вечерта крадци, преоблечени като полицаи, са нахлули в сградата, където живее Ким и са завързали охраната. След което са се качили в стаята й, завързали са и нея и са я напъхали в банята. Докато тя е седяла уплашена там, те са задигнали кутията й за бижута.

Въпреки че все още не е потвърдено, се смята, че децата й – 3-годишната Норт и 10-месечният Сейнт, също са били в апартамента по време на обира.

Инцидентът накара съпруга на Ким – певецът Кание Уест, да прекрати концерт, който изнасял по същото време в Ню Йорк и моментално да замине за френската столица, за да бъде със семейството си.

Ким е в Париж заедно с майка си Крис и сестрите си Кортни и Кендал за Седмицата на модата. Самите те не са били в апартамента по време на обира.