Мис България отново се забърка в скандал! Този път с друга титла за красота

Скандалите около новата Мис България Тамара Георгиева нямат край. Всички изригнаха срещу външния й вид, а изключително актуална е темата, че тя е платила голяма пачка, за да грабне короната. Е, сега и други хора, занимаващи се с конкурси за красота у нас, се отрекоха от нея.

„Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на Бок Стар Моделс уведомяваме, че изтеклата информация, че новата Мис България 2017 Тамара Георгиева е носителка на националната титла за красота Мис София е подвеждаща и невярна“. Това написа председателката на Бок Стар Моделс Венета Кръстева в отворено писмо.

„В качеството си на едноличен лицензиант и официален представител на марките Мис София, Мис Свят и Мис Вселена за България, ние от агенция Бок Стар Моделс се дистанцираме от конкурса Мис България и настоящата Мис България 2017 Тамара Георгиева и изрично държим да подчертаем, че настоящата носителка на титлата Мис София 2017 се казва Владлена Андеевна“, уточнява още Кръстева.

Конкурсът за най-красива столичанка се проведе на 30.06.2017 и бе част от веригата лицензирани регионални конкурси на националния форум Мис Свят & Мис Вселена България 2017.

„Конкурсът Мис София няма нищо общо с конкурса Мис България и фирма Интерсаунд. Поясняваме, че към момента на международните конкурси Мис Свят и Мис Вселена ни представляват финалистките от конкурса Мис Свят & Мис Вселена България 2017 Вероника Стефанова и Николета Тодорова и също така, държим да отбележим, че конкурсът по излъчването на българските представителки за Мис Свят и Мис Вселена е напълно отделен формат от конкурса Мис България от няколко години насам“, казва още Венета Кръстева.

Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на Бок Стар Моделс уведомяваме, че изтеклата информаци…

Публикувахте от Miss Universe Bulgaria / Мис Вселена България в 23 ноември 2017 г.