Най-дразнещите черти на зодия Овен

Няма перфектни хора. Всеки човек има недостатъци, но първенците на зодиака, като че ли са грабили от буркана с недостатъци.

Ето кои са най-дразнещите черти на зодия Овен:

Егоизъм

Едва ли има по-егоистична зодия от Овена. Като всяка огнена зодия и представителите на рогатата зодия вярват, че всички блага на земята са за тях. Не само, че няма да разделят шоколада си с вас, но най-вероятно ще изядат и вашия, след като лакомо са погълнали своя.

 

Избухливост

На Овена са му нужни От 0 до 2 секунди, за да избухне за нещо дребно и незначително, и то така да избухне, че хората около него да ги хване страх. Безпардонни и твърдо убедени, че са прави винаги за всичко. Дълбоко в себе си знаят, че бъркат, но никога и за нищо на света не биха си го признали.

Нетърпеливост

„Господи, дай ми търпение, че ако ми дадеш сила ще ги избия!“. Представителите на тази зодия нямат абсолютно никакво търпение, искат всичко тук и веднага!

Лесно се отказват

Виждали ли ли сте някога Овен да завърши започната работа? Аз също не съм. Благодарение на своята нетърпеливост, Овните не са в състояние да завършат дори статията, която са започнали да четат преди 20 секунди.