Най-големите мъжки комплекси

Не само жените имаме слаби страни. Мъжете също страдат от свои си комплекси и терзания. Ето и някои от тях:

Парите

Мъжът често се комплексира от финансовите проблеми. Особено ако жената до него е по-добре с парите. Това със сигурност ще нарани мъжкото му его и ще го накара да се чувства слаб. Този мъжки проблем обаче избива в скандали по други въпроси, защото той трудно ще си признае, че се чувства засенчен от теб.

Жените

Когато мъжът е отблъснат от жена, това задължително влияе върху самочувствието му. Въпреки приказките, че са свикнали да им отказват и че веднага, след като са били отблъснати, се насочват към следващата „жертва”…оказва се, че и мъжкото сърце може да бъде разбито. Ако не сърцето, то поне егото.

Размерът 

Колкото и да не си го признават – размерът на мъжкото достойнство е голямата слабост на мъжете. Добри и да е съвсем наред като големина и дебелина, той винаги ще допуска, че другите мъже имат още по-големи достойнства. Те дори споделят, че понякога избягват писоарите, защото е гарантирано, че там ще си ги мерят.
И като говорим за размери – мъжете се притесняват и от височината си. Имай предвид, че почти винаги ниските мъже са много комплексирани.

Оплешивяването

Друг сериозен мъжки комплекс и негово гарантирано слабо място. Особено ако вече са видими белезите, че косата му е започната да се сбогува с него. Рядко си го признават, но често страдат от оплешивяването. А преди да започне процесът, пък страдат защото се страхуват, че един ден ще оплешивеят. Колкото и да е перфектен и мъжествен, сигурни сме, че дори и Пърси, би се комплексирал от косопада си.

Без значение от кой комплекс страда твоят човек, ти ще си потърпевша със сигурност. Мъжът, както знаеш, не споделя проблемите си, а просто ги избива на скандали и проблеми. Затова дори и да си открила слабите страни на мъжът до теб, по-добре не бъркай със сол в раната, а вместо това се опитай да му помогнеш да ги превъзмогне.