Ново вечерно шоу по bTV

„Гласът на bTV“ Мариан Маринов става лице на телевизията. От 30 септември всяка съботна вечер от 22:00 ч. той ще води комедийно токшоу.

Актьорът предстои да очарова зрителите на „Вечерното шоу на bTV“ с енциклопедични познания и силна екранна харизма. Той е част от телевизията от самото й създаване през 2000 година, но за първи път влиза в нова роля, за да предложи почивна вечер с уникален дух и различна емоция.

Снимка 314560

В рамките на един час Маринов ще интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои, ще прави забавни интервюта с известни личности от всички области – актьори, певци, музиканти, спортисти, политици, обществени личности, хора на изкуството и таланти от различни сфери.

Снимка 314561Източник: bTV

Водещият и тримата му седмични гости обещават силна атмосфера и енергия с атрактивни интервюта, автентични реакции и импровизации.

Шоуто ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация със снимки и видеа, но и ще предвижда по шеговит начин какви ще бъдат новините и героите на следващите дни.

Снимка 314562Източник: bTV

А присъстващите зрители имат възможността не само да общуват директно, но и да се включат в забавното предаване.