От какво се възбуждат мъжете ?

Децата мечтаят за посещение на Дядо Коледа по време на празниците, докато бащите продължават да въздишат по Снежанка.

За жалост сме обречени да мислим за секс, след като основният поток на кръвта минава най-често през долната глава, а понякога даже не се връща до горната и дори се забелязва от публиката.

Най-добрият подарък за един мъж по време на зимните празници е необходимо да се подарява предимно в спалнята, а и твърде много жени започнаха да се оплакват от факта, че разполагат с толкова красиво еротично бельо и никой не желае да го види – поискахме снимки, но не изпратиха.

Разбира се, писали сме за всички неприятни моменти в леглото, но след като постоянно попадаме под ударите на феминистки, които не обичат практикуването на анален секс, решихме да споделим основните и най-възбуждащи моменти, които всяка жена може да подари в леглото.

Изключваме всички плътски удоволствия като орална любов, лизинг и много други. Ето какво е необходимо да направи една жена, когато наистина иска да е сигурна, че нейният партньор е много щастлив в леглото.

1. Мъркането
Трябва да си признаем, че познаваме жени, които никога не продумват в леглото. Лошата новина е, че много други се оплакват от същата тиха сексуална версия. Мъркането и всеки сексуален саундтрак навигира в правилната посока, тъй като основните сили са фокусирани в постигането на оргазъм – женски. Ако една жена все пак се постарае и поне се опита да завърти плочата „101 случайни оргазма от киното“, бихме били благодарни! Жените може и да не вярват, но всеки мъж се стреми именно в тази посока – да достави перфектният оргазъм за нея. Ролята на нередовен пътник пред контрольор не е желателна в леглото.

2. Подсказването
Колко от Вас са получавали онзи специален знак, че вечерта Ви ще бъде наистина повече от запомняща се? Жените са експерти в тези леки жокери, когато става въпрос за леглото. Те са по-дискретни и много изкушаващи: дали ще Ви го сподели на ухо, дали ще използва палавите си пръсти, за да напомни, че съдържанието зад ципа е нейно или ще подходи нетрадиционно с една друга опция, която може да каже всичко – смученето на един от пръстите. Това наистина възбужда твърде много и подлите девойки го прилагат, когато имате добра хигиена на ръцете.

3. Поемането на контрол
Доминацията в леглото е разнообразие, което не трябва да се пренебрегва. Поемането на инициативата и ролевата игра са само ключ към сексуалното разнообразие, към което всеки се стреми. Желанието за контрол възбужда, стимулира към сексуална свобода, която мнозина биха пропуснали, защото е все още непозната алтернатива. Доминиращата жена е тази, с която никога няма да Ви е скучно в леглото, тя има твърде много идеи и малко време, за да изпълни всичките с Вас. Дълго време спорим относно изневерите и защо те се случват, но само напомняме, че когато партньорът получи всичко, за което мечтае, никога няма да погледне друга.

4. Онези извивки
Нека бъдем реалисти, женското тяло е творение на изкуството, а нежните създания, които прекарват времето си в допълнително усъвършенстване (не броим силиконовата долина) и заслужават специални адмирации. Обществена тайна е, че мъжът първо харесва с очите, а когато видим красиво създание без дрехи за първи път, тогава сме способни да предложим брак. И вместо прелестните обещания за посещение във фитнеса през следващата година, мъжете наистина ще бъдат благодарни, ако вложите малко повече усилия там.

5. Захапването, дрането на гърба и много други
Този метод действа много възбуждащо и за двата пола. Познаваме жени, които споделят тази гледна точка и изпитват огромно удоволствие, когато играта загрубее – най-продаваните атрибути в секс шопа са камшиците. Според психолозите, сексуалните белези са плод на онзи заспал животински акцент, носен от всички нас. Сексуалните следи по врата, чувството на женските ръце по гърба Ви и много други, са само символ, че вечерта Ви е била наистина съвършена и ще я помните твърде дълго време. Подобни вечери в леглото са и съвършен подарък за мнозина и е достатъчно само да бъдат припомнени, за да може мъжът да се прибере с няколко фиша за превишена скорост, без да чувства и най-малка доза съжаление. В този момент е редно да споделим, че сме много примерни шофьори.

6. Желанието за експерименти
Можете да си платите за частната оргия на Brazzers, можете да уредите тройка за няколко долара повече, но нито едно от тези забавления няма да е истинско. Една от най-известните любови в това отношение е платената и много от нас няма да съжаляват за нея – тя е продукт и е необходимо да се консумира. За останалите трима души в офиса, които нямат достатъчно пари, за да извикат Лиса Ан в офиса, остава говоренето и търсенето на допирни точки с партньорката. Понякога сме принудени да обясняваме, да показваме с картинки, а в други случаи става веднага, без излишни приказки. Ако и това не помага, подарете Кама Сутра с повече картинки, понеже само индийците са имали достатъчно свободно време в експериментирането.