Откачено азиатско изобретение повдига носа без операция

Операцията за оформяне на носа или ринопластика е една от най-предпочитаните хирургически процедури. Само в САЩ са направени ¼ милион такива процедури през 2015 година, пише cosmopolitan.bg.

Естествено, ринопластиката включва чупене на самия нос, което е не само скъпо, но и много болезнено удоволствие, изискващо дълъг възстановителен период. Ето защо азиатците решават да улеснят всички притежатели на не до там идеални обонятелни органи с новото си изобретение за лифтинг.

Странната джаджа, наречена логично Nose Lifter, направи дебюта си в социалните мрежи и изглежда е на път да стане хит (скромната цена от 34,50 долара също помага).

Малкото парче пластмаса притиска двете страни на носната преграда, за да насочи върха на носа нагоре. Както се досещаш, усещането е сравнително неприятно, ето защо производителите съветват изобретението да се слага в носа за максимум час през първата седмица.

Дали наистина работи? Според създателите на Nose Lifter, да. На сайта те дори са качили достатъчно снимки „преди и след“, доказващи ефективността.