Руска порнозвезда се прицели в мястото на Путин (видео)

Нова мода заля руския телевизионен и шоу бизнес, чиито представителки се надпреварват да обявят мераците си за поста на президент на страната.

Заявките за Кремъл буквално заваляха – в четвъртък за желанието си да заеме високия пост съобщи и бившата порноактриса Елена Беркова.

Тя е четвъртата дама, която се цели в мястото на Владимир Путин.

Преди нея решението си да се явят на изборите оповестиха тв водещите Ксения Собчак, Екатерина Гордон и Анфиса Чехова.

Беркова е записала предизборното си обръщение на видео, в което се явява по долно бельо пред потенциалните си избиратели, пише порталът Рамблер.ру, цитира „Монитор“.

Въпреки фриволното си облекло, в платформата си майсторката на еротичните сцени предлага да се въведе глоба за носене на поли, по-къси от 40 см.

Освен това Беркова възнамерява да въведе задължително сексуално обучение в училищата, както и полагането на сексуален изпит.

Тя предлага да се въведе още „данък бедност“ и да се върне налога за тунеядство.

„Искам да наложа и задължително разрешение за раждане на дете.

За да се сдобиеш с наследник, ще трябва да получиш медицински, юридически и психологически документ за пригодност“, заяви Елена.

Беркова е категорични, че трябва да се въведе смъртно наказание за престъпленията от сексуален характер.

Единственото, което не е отчела представителката на порно жанра, е, че по конституция кандидатите за президент трябва да са навършили 35 години, а тя е само на 32, посочва Лента.ру.

Беркова се прочу преди няколко години като участничка в реалити шоуто „Дом-2“, след което се отдаде на кариерата на порноактриса.

В личен план Елена има зад гърба си четири брака и три развода. В момента е омъжена, има едно дете.

Преди дни действащият държавен глава Владимир Путин на въпрос възможно ли е жена да стане президент отговори, че „в Русия всичко е възможно“.

Самият той още не е обявил официално решението дали ще се кандидатира за още един мандат.

Изборите за президент на Русия са насрочени за 18 март догодина.

Голосуй за Беркову! Планирую сделать разводы почти невозможными для мужчин и чтоб им сопутствовал целый ряд ответственных мер, так как сегодня основная ответственность на женщинах за детей в том числе. Ввести сексуальное и правовое воспитание в школах. Цензура на одежду! Например: Нарушением общественного порядка должно быть – носить юбку выше 40см Также прозрачность одежды, почему тонировка на машинах оценивается, а прозрачность женских одеяний нет?! Разве машины достойны большего внимания, чем женщины?! Введём штрафы!! Надо пополнять казну! Как ЕГ ввести обязательный секс экзамен! Наша молодёжь, зачастую, все ещё не знает о сексуальных правовых нормах, гигиене, не говоря уж о удовольствии … Надо ввести разрешение на детей – от налоговой, загса, медицинское, юридическое,…. Налог на бедность и желающим начать малый бизнес беспроцентную рассрочку… вернуть срок за тунеядство! Смертная казнь за домогательства !Достали Вайнштейны!!! #беркова #впрезиденты #выборы #голосуйзаберкову

A post shared by Elena Berkova (@berkova) on

 

източник: novini.bg