Сашка Васева не иска да излезе от Къщата защото отвън я чака истински ад

Сашка Васева е дошла на курорт във „ВИП Брадър“!

Фолк дивата Сашка Васева изглежда като търтея на „ВИП Брадър“ тази година, но всъщност тя си почива вътре съвсем целенасочено. Причината е, че излезе ли навън, отново ще я застигне целият ад, в който живее.

Навън певицата е отявлена домакиня. Тя се грижела за всичко у дома. Чистела постоянно, подреждала, дори готвела, въпреки че в Къщата се прави, че не може.

Съпругът й Христо Бакърджиев бил от патриархалния тип мъже, които обичат да се чувстват господари на дома. След като се прибирал от работа, Сашка Васева го чакала с ракия и салата.

Освен това певицата му създавала и целия сексуален комфорт. Тя му се отдавала, когато той пожелае, без да й мигне окото.

Сашка правела всичко за мъжа си, защото знаела, че без него ще остане без нищо. Вече 17 години именно бизнесменът издържа нея и двете им деца.

Попфолк звездата отдавна няма свои доходи. Тя не е изкарвала ново парче от години, а по участия не ходи също от доста време.

Говори се, че не ходи по участия точно заради мъжа си, който я искал у дома в нощите, за да му топли леглото до него. Христо бил и доста ревнив, както повелява на един патриархален мъж.

Преди 2 години Сашка Васева беше пред развод, но в крайна сметка двамата се помириха. Счита се, че причината е била именно властния характер на Бакърджиев.

Певицата сподели пред Биг Брадър, че й харесва в Къщата и иска да остане за по-дълго. Това не е никаква изненада заради живота, който я чака навън.

Източник: kliuki.bg