Синът на фолк дивата Деси Слава осъмна в „Пирогов“

Големият син на фолк дивата Деси Слава – Майки, осъмна в „Пирогов“. За щастие наследникът на певицата е добре, но е посетил болницата, за да придружи свой приятел, който си порязал крака с чаша след купон.

С тях в болницата бе и плеймейтката Анджелина, която нашумя в светското пространство с порноклипче с Мистър България. Пред „Телеграф“ Анджелина разкри, какво точно се е случило и защо с Майки са били в „Пирогов“.

„Добре сме, няма нищо притеснително. Просто едно момче от компанията изпусна чаша върху крака си в дискотеката и доста се поряза. Затова го заведохме. Всичко е наред. Дори след „Пирогов“ се събрахме на афтърпарти вкъщи“, сподели брюнетката.

На въпроса дали с Майки имат интимна връзка, тя категорично заяви: „Само приятели сме, засега“. Интерес предизвика и фактът, че в дискотеката, освен с плеймейтката, наследникът на Деси Слава купонясва с Гери-Никол и с щерката на Лияна – Дениз. Преди половин година тя бе спрягана за гадже с брата на Фики -Емрах. Двамата често бяха засичани в обща компания, но от месец брюнетката предпочитала да излиза със сина на Деси, а не с този на Стораро.