Слави Трифонов: Останах инвалид заради Краси Радков!

Комикът Краси Радков е виновникът преди 7 години вечният ерген Слави Трифонов да пострада при нелеп инцидент в банята и да остане инвалид за цял живот.

В биографичната си книга „За мен е чест”, двуметровият шоумен откровено признава, че актьорът е голяма негова слабост, но именно на него дължи фаталното си падане, след което счупи тазобедрена става и живее с 3 титаниеви пирона в левия си крак.

След няколко операции, кракът му остава по-къс от другия, налага се един от пироните да бъде изваден, тъй като създава дискомфорт на водещия, а заради болките в кръста след травмата Слави всеки ден ходи на физиотерапия.

Досаден ангажимент за твърде зает човек като него! За да може да се придвижва безпрепятствено, Дългия инсталира ескалатор в студиото на „Шоуто на Слави”. Вече 7 години шоуменът не е обувал чорапи и води предаването си бос под обувките, тъй като това му коствало огромни усилия.

„Счупих си крака и виновен за всичко беше Краси Радков. Това е истинатa. Краси Радков е голям човек. Аз го обичам истински. Откакто попадна при нас, той донесе едно слънце тук. Той е слънчев човек. Краси е богатство.

Той е невероятно същество, изумително добър човек и невероятен актьор. За мен е чест и щастие, че въобще го познавам. За него най-подходящият израз е: „Няма такъв човек”. Обаче ще кажа само, че както е такъв голям пич, така е и изключителен досадник понякога”, разкрива Дългия.

Прословутото турне на „Ку-ку бенд” в Стара Загора преди 7 години се оказа фатално за шоумена, тъй като пострада при нелеп инцидент и остана инвалид. Преди концерта Краси казал на Слави, че много иска да му подари скъп парфюм.

Шоуменът отказал с обяснението, че има безброй парфюми и няма нужда от нов. Актьорът обаче бил настоятелен. Накрая двамата отишли и купили парфюм, а заедно с него Краси избрал душ гел от същата марка. Ето така станала и белята, пише „Уикенд“.

„Прибрах се в хотела. Всичко беше страхотно. В личен план бях много щастлив, поради други причини. И не можах да заспя от това хубаво чувство. И на сутринта си казах:  

«Я да стана да се изкъпя с този душ гел, дето ми го подари Краси. И си изсипах половината душ гел върху себе си. И явно не съм се измил добре краката отдолу, а пък отвънка пред самата душ кабина нямаше такова гумено чердже или нещо, което не се хлъзга.

В момента, в който излязох – явно с пяна още по ходилата си, се подхлъзнах зловещо. Аз тежа 110 килограма и се стоварих върху тази релса, на която се държи вратата на душ кабината.

Половината ми тяло беше вътре, другата половина – отвън, а аз се стоварих точно върху релсата, която стърчи, да речем, един сантиметър нагоре. И всъщност тази релса ми счупи крака. Веднага разбрах, че турнето е приключило”, описва ужаса си Трифонов.