Тя наистина е кралица! Гери-Никол се изнася от мама и тати, шири се сама в палат за милион лева (Вижте как се уреди)

Гери-Никол все повече се доближава до бляскавия имидж и лайфстайл на чуждите зведи.

Изпълнителката на „Яката дупара“ не веднъж е споделяла, че подражава на куп световни заменитости като Бионсе и Риана. А за бъде по-близо до тях, някакси не отива да живее с мама и тате и да бъде все под тяхното крило. Затова, след като вече е пълнолетна, Гери-Никол е решила да стане самостоятелна.

До година изпълнителката ще заживее сама в собствен дом. Но той няма да е някоя гарсониерка под наем, както се уреждат повечето й връстници, а просторен палат, обзаведен по последен писък на модата.

Къщата е подарък на Гери-Никол от нейния баща, който е виден адвокат в морската столица. Както много пъти досега е ставало ясно, той дава мило и драго за щерка си и въобще не пести средства, за да я направи щастлива.

Именно с неговите пари тя финансира първите си проекти, а вече изкарва достатъчно и сама. Сега, обаче, родителят пак ще бръкне надълбоко в джоба си. Толкова надълбоко, че да извади един милион лева! Такава сума се смята, че ще струва цялостното завършване на новия самостоятелен дом на Гери-Никол.

В момента певицата е заета не само с музикалните си проекти, но и с трескаво избиране на мебели и техника за дома си. Няма съмнение, че той ще бъде доста екстравагантен и ултра модерен. Гери-Никол просто посочва с пръст както иска да има и то се материализира с къщата с любезната финансова помощ на татко й.

Преди няколко месеца, за 18-ия си рожден ден изпълнителката на „Готина и луда“ получи друг скъп дар, който обаче бледнее пред палата. Тя се уреди с последен модел джип „Порше Кайен“ за 100 бона. Все още той е във владение на шофьора на Гери-Никол, защото тя все не намира време да изкара книжка.

Заканва се, обаче, това да стане скоро и сама да паркира голямата машина пред още по-големия си дом, пише България днес“.